Panicka porucha, uzkost, tachykardia, vysoky krvny tlak

Príspevok v téme: Panicka porucha, uzkost, tachykardia, vysoky krvny tlak
lukas95

Dobry večer pred pol cca pol rokom som prestal cvičit a mal som ist na operaciu hernie ta sa odlozila lebo som mal zapalene dutiny...ked som to preliecil doma tak večer mi prislo zle mal som namerany tlak 180/110 odvoiezli ma do nemocnice rychlou zachrannou sluzbou stale mi bolo zle potom v skole to iste vysoky tep v klude 120/min bolo mi na odpadnutie triedny ucitel privolal rzsnameraly mi tlak 170/90 ..od vtedy mam porobene všetky vysetrenia od hlavy po päty mal som aj holter na kotom 1 kardiolog zistil tachykardiu a arytmiu predpisali mi lieky ale mne bolo stale zle a zle poslali ma k psychiatrovi stale sa mi točila hlava povedali mi ze mam ppanicku poruchu aj uzokst a stale sa citim cudne siel som k dalsiemu kardiologovi ten mi povedal ze mam funkčnu poruchu srdca ...ale ja mam rano tep v klude 48/min pocas chodze normalnej do skoly mam 100 /min aj cez den to pomalin klesa na obed to je 80/min ...a večer ked si dam prechadzku tak je to ajpod 70/min a vecer ked takto lezim na posteli to klesa na 40,38/min a je mi tak cudne a sa bojim ze sa mi moze nieco v noci stat ..od kedy mi bol ten tlak namerany nerobim nič ine len si ho doma meram digitalnym tlakomerom a stale si meram tep uz som zly sam na seba lebo predtym nič take mi nebolo len som mal stale čudne pocity zle le vidim alebo ani neviem to opisat a je to uz 3 roky co sa tak citim uplne cudne akoeby to nesom ja taky cudny zrak alebo neviem ako to opisat...ale posledne 3 mesiace od kedy som bol u pschiatra sa to trochu zlepsilo ale stale mam ten pocit ze to niesom ja iba niekedy ten pocit vymyizne ze sa citim uplne skvelo ...chcem sa spytat ci to všetko co vnimam ako ze to niesom ja ze ten cudne videne aj ten vysoky tlak , tep ci to moze byt psychicky problem ...lebo uz som s toho dost nervozny ze nič nemozem robit lebo mi je stale zle točenie hlavy vecsinou rano...a este beriem lieky betablokatory

NEBILET predtym to bol coronoal ...a od psychiatra Escilatopram a spitomin ...ospravedlnujem sa za dlhy text ale uz neviem co mam robit aby mi bolo lepsie a sa aj hanbim chodit k psyciatrovi a brat tie všeliake lieky....a mam 19 rokov.dakujem za odpovede