Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako ste sa osmelili v zivote?

Príspevok v téme: Ako ste sa osmelili v zivote?
mravec11

Zdravim vas,

napiste mi prosim kedy, preco a ako stalo ze ste sa v zivote osmelili vo vztahu k ludom a vseobecne :)

ja s tym zatial neuspesne bojujem a neviem co mam robit :)

vraj je na mne vidiet co by som chcel ale hanbim sa prejavit sa co citim. Ked je mi sympaticka slecna je to najhorsie :(

povedala mi znama aj to ze som pasivny. Nepoviem si vraj co chcem robit alebo jest ci sa mi nieco paci alebo chce robit.

Najlepsie asi na koniec ze sa neviem vymotat z prace ktora ma nebavi a nemam predstavu co by som chcel robit.
Na zaver este to ze mi strasne utekaju roky.

Som vam vdacny ked mi nieco vlastne napisete.

mravec11

Wow! Toto je uplne na mieru :)

Este by som si chcel viac uzivat zazitky a viac ukazat radost a stastie. Prezit to viac

jfyhjseitsdu

Fakt by si potreboval dobreho kamosa/kamosku, s ktorymi by si behal stale po vonku, stale by ste kecali, chodili do spolocnosti a hlavne by si nemal mat cas na rozmyslanie, myslenie je niekedy fakt prd platne, ty jednoducho potrebujes vypnut, prestat mysliet a tym, ze prestanes mysliet tak aj zabudnes na to, ze si snad bol nejaky nesmely alebo co, proste je tak trochu dobre mat vsetko na haku, vykaslat sa na vsetko a povedat si tak v hlave, ze " co to robim?! Preco som nesmely?! Preco mi taka hlupa vec, ktoru by som mohol pokojne ignorovat, brani naplno zit?! Mna bude otravovat nejaka hlupa nesmelost?! Nie! Hodim to za hlavu a vykaslem sa na to a zacnem si smelo vykracovat po ulici." Jednoducho sa musis nasrat a odkopnut tu nesmelost.

mravec11

aj na tom moze byt nieco pravdy

jeden znamy mi hovoril nieco v zmysle ze ´ty vies co chces ale nevyjadrim sa ze co chcem´

jnbxuyr6id4t

Mozno by ti pomohol nejaky kamos alebo kamoska, ktory by ti nehovoril aky si ale iba by ti ukazal ako sa ma zit.

ktk

asi ti dost zalezi na mienke ostatnych co si o tebe pomyslia a mas nizke sebavedomie ....prestan sa tym trapit co si myslia a to ta posmeli byt sam sebou a robit to po com tuzis ...neboj sa prejavit aj keby niekomu nesadnes a pomysli si o tebe hocico budu ludia ktori budu zdielat tvoje nazory a mat ta radi takeho aky si ....risk je zisk :-) .... pokial ide o baby mame radi sebavedomych chalanov teda tak zdravo co vedia co chcu a vedia si povedat svoj nazor tak sa vzmuz a zbytocne neries

james bond

byval som mozno podobny ako ty, ale v jeden den zrazu pretiekol pohar trpezlivosti a vsetko bolo inak, nieco mi v hlave preskocilo, uz nikdy nechcem byt taky ako predtym a tebe radim cim skor ten svoj ´nasrat´ najst