Ahoj, volám sa Sára. Mám 15 rokov. "spolužiačka" z inej triedy mi furt nadáva že som tlstá, tuleň a také kraviny. A proste strápňuje ma pred všetkými a uráža ma. Mám jej na to niečo odpovedať alebo ju mám proste ignorovať otočiť sa a odísť?
Nadávanie od spolužiačky
Porozmyslaj ako to zacalo a ci sa to stupnuje. V kazdom pripade je to urcita forma manipulacie. Skus zistit preco jej tolko vadis. Mozno ti nieco zavidi. Pripadne to skus obratit na srandu. V kazdom pripade to castu funguje tak ze vidia ze to na teba zabera. Proste momentalne vidia ze je to tvoja slabina a ze na to reagujes a nevies si s tym asi rady a ona sa v tom vyziva. :D Ja sa obavam ze ak by si to ignorovala tak by sa to mohlo stat zvykom a skonci to tak ze budes introvert a vsetko budes dusit v sebe.
nahlas to triednej ucitelke, vzdy je na skole nejaky pracovnik urceny, ktory podobne veci riesi, mam v rodine ucitelku a ta toto v pohode zvlada, treba informovat aj rodicov svojich a riesit to s nou nech mas s nou konecne pokoj, ak nemas nikoho v triede, kto by si ta zastal. Ona je chudera uboha a nesiaha ti ani po clenky, ma svoje mindraky, v opacnom pripade by sa ti neposmievala, nenechaj to len tak... Ja ako rodic by som poslala svojho muza , aby si tu babu niekde pockal a poriadne jej vylepil na ulici, ked pojde zo skoly, to by bolo idealne riesenie, ver mi, urcite by si viac nedovolila..