...a nie to nič moc. Milujem ho, ale je to strašne divné vidieť ho stále, pritom sa s ním normálne bavím, lebo je môj fajn kamarát ale už sa párkrát stalo, že sa prestávam pri ňom kontrolovať. Z našej triedy sa doňho "buchlo" pár báb, pár z mojich kamarátok tiež sú alebo boli doňho zamilované, preto nemám ja žiadnu šancu. A čo pokiaľ viem, tak sa stretáva s jednou babou. Ľúbim ho, no trápim sa kvôli nemu. Kiežby som sa z toho vedela dostať, ale nejde to... Stalo sa vám niečo podobné? Ďakujem!
Som zamilovaná do spolužiaka...
Ja viem, že pre mňa nie je ten pravý ale proste ho ľúbim... teda proste si to uvedomujem ale stále ho vidím len v tom najlepšom... a to využívanie sa týka školy...
A ako Ta vyuziva ? Ved si vsimni, kolko ma zlych vlastnosti ... ze nie je pre Teba ten pravy ...
Ďakujem. :-) Je pravda, že som doňho pobláznená a že je to šialené, ale proste k nemu niečo cítim. V škole je problémový a každý, kto o tom vie, že som doňho zaľúbená (najlepšie kamarátky) tak každý mi povie, že mi proste šiblo, ale nemôžem zato. Myslím si, že si to už všimol a dosť ma pre to využíva...
Nemozes lubit niekoho, kto Ti neopatuje city. To nie je laska, to je len take zalubenie. A lasku si len nahovaras ...
No jasné krátky "prvý ošiaľ" ktorý súvisí viac menej s jeho vzhľadom... Dám ti radu bež trošku s kamarátkami obehať nejaké neznáme územia ;D neboj sa rozhodne nie si zamilovaná. Iba pobláznená :) To prejde, rozhodne počkaj na iného a kým to prejde chodiť so spolužiakom, nie je najlepšia voľba pre tie následky čo môžu prísť :)