v noci nic, ale rano ked sa zobudim a naranajkujem sa uz si nemozem dat nohy k sebe ani ich prekrizit lebo mam spuchnutu posvu a trva to cely den uz mesiac a myslim si ze pricinou je to ze som masturbovala v sene ale pred tym som hladkala svojho kocura ktory spal v sene a mimochodom to velmi stekli a nemozem si pomoc tak sa tam skrabem aj pred ludmi a musim nosit len sukne lebo v nohaviciach to vyzera ako keby som mala medzi nohami futnalovu loptu musim sediet vzdy s roztiahnutymi nohami a citim sa ako chlap a prosim neposielajte ma k doktorovi lebo som tam uz bola a povedal mi ze je to upne normalne za vase reakcie vopred dakujem
OPUCHNUTA POSVA
a nemozem sa ani vycurat a ked to trochu odpuchne tak sa vyčuram a citim tam akesi hrudky
Alternativa:))) ano može to pomôcť ale aj tak treba ísť ku gynekologovi.
Gynekolog urcite vie posudit, co je opuch a co je normalne. Nie su to len Tvoje pocity? To steklenie, svrbenie by mohlo hovorit o bakteriach, plesni, ale aj to by bol gynekolog zistil. Nemas synteticke spodne pradlo? Skus nosit aspon nejaky cas len nohavicky z bavlny, mohlo by to pomoct.
skus si urobit kupele v soda bikarbone,alebo v šalviovom odvare-je to prirodne anotibiotikum