kofein

DJ HiDe

Cvicenie sa nesklada z takychto detailov..cvicim 5 rokov a pred kazdym treningom vypijem energeticky napoj, ktory obsahuje podstatne velke mnozstvo kofeinu, no napriek tomu moje vysledky vyzeraju takto - skuska0863.szm.sk ; skuska0863.szm.sk

samotqa

pokial viem, kava je zasada... cize asi tazko moze prekyslovat... skor ti tu kyselinu zneutralizuje (ak sa mylim tak sa vopred ospravedlnujem)
jedine nefgativum kavy (ak ju pijes bez cukru a mlieka a len jednu denne pred cvicenim) je to, ze odvodnuje... ale jedna kavicka ti pitny rezim nejak nenarusi :)
je dobre ak nejes hodinu pred a minimalne hodinu po cviceni...
takze... daj si pekne ranajky hodinu predtym ako pojdes cvicit (co ja viem... napr. jogurt a musli, celozrne pecivo so syrom a zeleninkou)... pol hodiny po ranajkach (cize pol hodky predtym ako pojdes cvicit) si daj kavicku bez mlieka a cukru... potom budes mat lepsiu vydrz... hmmm nalacno si davat kavicku to neni dobry napad... tvoj zaludok by s tym nemusel moc suhlasit :)))
a ece jeden clanocek pridavam www.muscle-fitness.cz
no a ecte ti odporucam checknut stranku www.chudnutie-ako.sk, www.biomag.sk a dalsie stranky ktore sa zaoberaju kulturistikoum, sportom, ....

broňa

nie je to dobré, nalačno nie. Hoci ja si dávam kapučíno, čo je ešte horšie. Je v ňom viac chémie. Budem abstinovať! Veľa ľudí,čo poznám, prestávajú kávu nalačno kvôli bolestiam v žalúdku.

zanocka72

Kávu nalačno,to radšej nie-strašne ťa prekyslí a niekomu môže aj hneď/ak je nalačno /spustiť migrenu.Radšej si daj minerálku s citronom ,to ťa dobre rozštartuje a urýchli spaľovanie.Ak potrebuješ niečo teplé, dobrý je čaj roibos.