Ahojte všetci,
pred štyrmi mesiacmi sa so mnou rozišiel chalan kvôli inej a ťažko sa mi s tým vyrovnáva. Popri všetkých tých pocitoch smútku a bolesti mám stále taký vnútorný pocit, že sa ešte vráti, že ešte nie je tak celkom preč. Chcem sa vás preto spýtať, či ste to aj vy zažili, alebo len ja som taká bláznivá. Lebo je to ako začarovaný kruh, vždy keď si uvedomím ten pocit, niečo také vnútorné akoby mi našepkávalo, že ten sa ešte vráti, opakujem si, že je to nezmysel,lebo je už dávno koniec. A keď si to musím stále pripomínať, bolí to.
Zažili ste to aj vy? Prejde to?
Ten pocit
Podla mna kazde dievca ktore skutocne lubi svojho priatela,a rozide sa snou ten priatel,tak si zela aby sa k nej vratil a odpusti mi aj nemozne. Kazda jedna si nahovara a predstavuje ze spolu este budete,ze sa to da zachranit.. ale taketo vztahy vacsinou skocia este horsie dokonca az tak ze si nebudete po rozchode ani prist na meno ,Ale ak ta nechal kvoli inej tak mal na to asi dovod,a nebola s jeho strany ta laska taka velka..skus tiez bud si najst niekoho ineho skym by si na neho zabudla,alebo sa venuj nejakym aktivitam pri ktorych nebudes tolko na neho mysliet
Prejde :) Zaplň si svoj deň nejakými aktivitami ktoré ti nedovolia na neho myslieť. Neustále sa rozptyluj to bude preč :)
ahoj lotusia,poznam ten pocit...pisala som to v teme Pukne mi srdce...mala som dva vztahy...v kazdom som to ukoncila ja...somozrejme doviedli ma k tomu oni...aby nemali pocit viny...ked som sa rozisla v prvom vztahu...pomohlo mi ze som pracovala v zahranici takze som tam mala vela moznosti ako zabudnut...bolo to lahsie...aj ked mi bolo luto a tiez som mala pocit ako ty ze ako keby som tomu nemohla uverit,vies ked si na niekoho zvyknes tak je tazko ked zrazu zmizne zo zivota...takze to bol moj prvy vztah...teraz prezivam druhy rozchod a tento ma zasiahol dost pretoze ten clovek mi velmi pomahal a miloval ma...bohuzial koli mojej chorobe som sa vzdala a ukoncila som to ,,..vlastne sme sa rozchadzali 3.roky...a ci to prejde??? ano prejde...CAS...to je jediny liek...boohuzial...alebo nova Laska...ale ja na to uz nemam sil
Nejde ani tak o to, či by som ho chcela naspäť...na konci mi povedal, že pre neho to nič neznamenalo a že ho zaujíma už jedine tá jeho nová...moje číslo si vymazal, takže ja naozaj nevidím žiadnu pravdepodobnosť, že by sa mohol vrátiť späť. No napriek tomu mám stále taký vnútorný pocit, že ešte nie je z môjho života úplne preč a nechápem, prečo sa tak cítim. Preto som sa pýtala, či sa tak ľudia cítia pri zlomenom srdci a či to prejde...lebo mne práve tento pocit bráni pohnúť sa ďalej, musím si zopakovať všetky škaredé veci čo mi povedal aby som sa striasla toho pocitu a potom mám vždy len nanič náladu.
ja som sa k svojmu bývalemu vrátila asi 3x a teraz to lutujem..ked to raz nevyšlo tak to potom už nevyjde :) preto ked ta opustil koli inej tak sa na neho aj ty vykašli....choj sa niekde večer v piatok zabavit a spoznaj nového chalana a hned prídeš na iné myšlienky..však si len spomen čo ste spolu vy robili a teraz to robí s inou..no istotne potom ho už nebudeš chciet :D
tvrdas
Co jej tymto chces naznacit?
Kazdy sa moze vratit naspat, ked si to budes velmi zelat ... vyskusa, porovna a pojde za lepsim ...
a prijala by si ho spat?