Caute, moja otazka je , ako odburavate zlu naladu stres, hlupe myslienky , ktore z casu na cas na cloveka pridu.. Proste ako v danej chvili zmenit myslenie aby ste boli v pohode, napr. v práci , v skole atd.. Ja mam taky problem ze neviemm kontrolovat svoje pocity a myslienky a to je na občas skodu , da sa to nejak?? Vdaka :)
Ako kontrolovat svoje emocie, pocity , myslienky...
zaujimavé videa:) I ked tam odpoved na moju otazku zatial nenachadzam, kazdopadne to pomaha v inych veciach
Mne pomaha toto: www.youtube.com
vypichla som len cast, je toho plna kopa na youtube, existuje aj taka knizka od tej autorky Louise L. Hay..
Miluj svoj zivot, ale napisala ich viac.
len treba byt otvoreny bez predsudkov a v hlave mat to, ze chceme v prvom rade pomoct sebe.
ale chapem, ze to niektorym ludom nebude nic hovorit a mozno to budu aj odsudzovat, to je uz kazdeho slobodna volba..
neviem kolko mas rokov, ale ja som sa to dozvedela az trosku neskor v 30ke, skoda, pretoze by som sa urcite inak vedela popasovat so zivotnymi situaciami a vela zlych situacii sa mi stalo z toho dovodu, ze som sa podcenovala, alebo ze som jednoducho nemala pod kontrolov vlastne myslienky a ze som vlastne nemala rada samu seba..
no sak uvidis, skus:)
zelam, nech ti to da, to co potrebujes