Čauko, mám 16 rokov, chcem sa opýtať ako lepšie uspokojiť pannu ? totiž mám dievča, je panna, a chcel by som vedieť či je lepšie keď bude ona na mne, alebo ja na nej :) vďaka za rady :)
Sex s pannou
poetka : ja sa len pýtam :) lebo som to s ňou len tak vonku preberal :) a proste ja na ňu netlačím ani nič :) a najlepšie je si to užiť prvýkrat z lásky.....som rád že mám také dievča :) takých je už málo a verím aj keď v tejto dobe to je nereálne...ale verím že ona je tá pravá :)
maťoo25 : tak to je dobre vedieť vďaka ;)
Najlepsie bude, ak s tym pockas dovtedy, kym si ju nebudes chciet vziat za celozivotnu partnerku. Lebo tak si vezmes od nej to, co by mal dostat jej manzel. Ak by si sa raz mal zenit, nechcel by si taku, ktora by pred tebou nikoho ineho nemala, ktora by cakala prave na teba? V tomto veku mladi nemyslia na zavazky, tak aj ked si myslis, ze je to ta prava, nechaj cas, nech ukaze, ci je tomu naozaj tak. V 16-tich sa menia nazory i naklonnosti, co je dnes pravda, zajtra nemusi, tak je lepsie vyckat a spoznavat sa len po dusevnej stranke. Ak sa mate naozaj radi, nic nestratite, naopak, vasa laska len vzrastie.
určite ty na nej ... misionár je na prvýkrát najlepší, a ženy celkovo nemajú radi, keď sú hore, hovorím z vlastnej skúsenosti ...