Potrebujem aktivitu

Príspevok v téme: Potrebujem aktivitu
kejk

Mám 17 a chcela by som sa niečomu venovať, nájsť si nejaký koníček, chodiť do nejakého klubu, do kolektívu. Len neviem čo by ma bavilo. Doteraz som sa venovala tancu čo bolo fajn pretože som tam mala veľa kamošiek ale už som s ním skončila, a neviem čomu by som sa mohla teraz začať venovať? Mali by ste nejaké typy? Môže to byť šport ale aj niečo iné. Inak som z Ba :) vdakaa :)

Sejla

Ja by som si vybrala niečo, čo môžeš aj nejak zúžitkovať do budúcna. Napríklad pc grafika, hra na hudobné nástroje, jazyky...

jajaa

Ak máš rada zvieratá, začni chodiť napr. venčiť psov do útulku a kľudne zapoj do tejto aktivity aj kamarátku. Teraz už bude pekné počasie, tak by si bola aspoň na vzduchu a aj psíci by sa potešili. :)

simkapo

smer aktivity udáva tvoja osobnosť, charakter, či si radšej sadneš k nejakej dobrej knihe, filmu alebo pôjdeš zašportovať..
možno nejaké krúžky na škole, alebo sa vrátiť k tomu tancu...
možnosttí je naozaj veľa, a vtomto ročnom období ešte dupľom, je si z čoho vyberať, ;)
ale rozhodnúť a vybrať si musíš sama, ak absolútne nemáš šajnu začni skúšať..hento potom iné.. najlepšie uvidíš čo najviac vyhľadávaš a čo ti najviac sedí :)