Som na fb uz dva roky aj par mesiacov. Uvazujem vsak ze ho zrusim. Podla mna je to zrac casu a nervov. Da sa tam pokecat poohovarat ale v podstate mi to nic nedava a viac berie. Kazdy sa tam len chvali kde dovolenkoval, ako zmenil uces, ake ma nove auto, byt, frajera/rku, atd. Ak niesom na fb par dni tak sa mi tam nakopi vela sprav a spamov. Nestiham to citat a odpovedat na ne. Potom mi to zabera kopu casu a nestiham robit ine povinnosti. Nemam nato nervy. Ziadaju ma ludia o priatelstvo ktorych som stretla raz v zivote. Chyba mi ten skutocny kontakt s ludmi nie takto cez web. Ked ich niekam volam bud nereaguju alebo sa vyhovaraju ze nemaju cas a podobne. Naco je vlastne fb dobre? Aby sa tam kazdy len chvalil a ostatni mu lajkovali jeho fotky a komentovali? Jedine pozitivum vidim len v tom ze je dobry ako na zachovanie kontaktu s clovekom ktory je niekde odcestovani v cudzine ale inak nie. Vy ste na fb ci nie?
Ak ho chcem zrusit ako sa postupuje?
dakujem za nazory a myslienky :)
Aky je Vas nazor na facebook? Pozitiva vs. negativa
2 doubledog vecsina ma kamaratov s podobnymi zaujmami... takze ak si primitiv tak tam mas vecsinou primitivne odkazy a ak nie tak sa nieco dozvies
2 missOla ja som take este nezazil... ale mozno to robia len zeny
Jasne ze na fb sa chodi ohovarat a ohovaraju sa aj profily ludi. Ved to mozem vidiet u mojich kamosiek ci kolegin ako komentuju fotky slovami- aha ako ta pribrala, ten si co dal za uces, ta ma smiesne zuby, to ona si co na seba obula, cupi ako by sa chcela vys**t, aku blbu farbu vlasov si dala, tie saty jej vobec nepristanu atd...
Kazdy ohovara kazdeho a potom da lajk akoze sa mu to paci. Ja som na fb ale fotky nedavam kto vie o mne kde som ten si ma najde. Komenty tiez nedavam ani lajky. FB mi sluzi len ako komunikacia s rodinou a fakt skutocnymi priatelmi ktorych je dokopy sedem lebo nemam dovod si davat za priatelov ku ktorym nemam priatelsky vztah alebo ich poznam len z videnia. Je to hlupost mat cez 20 priatelov.
vsak si daj za priatelov len rodinu a skutocnych priatelov nie takych co nemas sajnu o nich a stretnes ich len raz. A ano niektori ta ziadaju o priatelstvo len aby smirovali. Fotky videjka nedavaj a nastav si to tak ze skryte pred verejnostou. Tiez nechapem ako mozu mat niektori 50 az 100 ludi za priatelov ved to potom nic nerobia len pol dna na fb presedia aby stihali komentovat lajkovat ci diskjutovat. A je pravda ze mnohi tam chodia len sa chvalit a ukazovat ale ved tych ignoruj a neprijimaj od nich priatelsktvo. Problem odmietnut?
nj to hej ale vzdy si tych ludi mozes bloknut mne to tiez na zaciatku vadilo... ale fakt teraz ked svojich kamaratov nevdim aj pol roka tak mi to pride ako dobra vec
Ovecka čiastočne hej ale je to také trapne ze vsetko vies hoci si ho rok nevidel , ziadne uprimne prekvapenie atď
2 naanaaNaaa to tak nefunguje... podla mna to skor pomoze konverzacii lebo clovek vie viac o tom druhom ale nevie detaily...
teda ja si myslim ze by to skor vyzeralo takto:
bol som tam a tam a ten druhy povie jj videl som ako bolo...uplne super take super baby tam boli atd.. proste si myslim ze to skor rozvinie konverzaciu
Ja som uz asi dost extremny priklad, ale nepouzivam ani FB ani mobil. Zijem v zahranici a ani jedno ani druhe mi nechyba. Kontakt s rodinou a s najblizsimi priatelmi - skype.
Najlepšie ked niekoho stretnes po sto rokoch , caau ako sa máš? Bol som tam a tam...viem, videl som fotky. Uhm...a , mam novu frajerku. Viem, videl som vaše fotky z dovolenky. Uhm.. a čo škola ? Jaj sak viem, videl som ze si skoncil, sorry ...tak Cau...Cau.