Nikto ma nechce... Som cudny a mam 21 a este som nikoho nemal. Kamarati mi hovoria, vraj na kazdeho sa niekto najde ale ja tomu neverim. Co musi splnat clovek aby si dokazal niekoho najst a byt stastny?
Nikto ma nechce
Vykašli sa na hľadanie, to ťa od nájdenia iba vzďaľuje. Ako keď si odriekaním veci iba pripútavaš. Venuj sa sebe, venuj sa ľuďom okolo teba a áno zo zvláštnosti urob výhodu, ak sa v čomkoľvek, čo robíš, cítiš istý, ľudia to cítia a tak ku tebe pristupujú.
Aj dievčatá potrebujú istotu. Pokiaľ z teba bude cítiť zúfalstvo z neúspešného hľadania tej pravej, žiadna, čo by za to stála, sa "nechytí".
V prvom rade sa teda nesťažuj a neľutuj, ak to robíš, pretože to zasahuje ďalej, než sa človeku zdá a s takým prústupom neurobíš žiadneho človeka šťastného a hlavne nie seba.
Veľa šťastia a nadhľadu :)
Bol som v podobnej situácii , navzdory všetkým mojim snahám a pokusom som bol neúspešný. Bol som na tom zle , ale vo chvíli kedy som to najmenej čakal som narazil na jedno úžasné stvorene s ktorým som sa rozhodol naviazať kontakt. A z toho kontaktu je teraz najlepších 15 mesiacov v mojom živote. Zmenila ma k lepšiemu.
Tak moja rada znie: nikdy neprestávaj veriť , šťastie si ta jednoho dňa nájde , a hlavne keď chceš s niekým nadviazať kontakt tak nepochybuj o sebe a neváhaj , nemáš čo stratiť , len získať
Ziaden Flarik. Vobec s nim nesuhlasim. Cital som jeho zakomplexovanu temu, nezavidim mu. Aj on ma pravo na svoj nazor, urcite ma dovod pre ktore ho ma a nemali by sme mu rozkazovat, ci je spravny alebo nie. Je mi luto, ze ani on nevie najst tych spravnych ludi pre seba. Uprimne, mne sa tiez nepaci ked niekto stale chlasce a chvali sa s tym. Nehovorim ze je to zle ale znepokojuje ma to, pri chlaste vznika casto nevera a narobia sa veci ktore sa neskor lutuju. Nepaci sa mi ked tu citam rozne veci o neviazanom sexe len tak zo zabavy popripade ako tu pise nejake dievca o "uletoch". Nechcel by som babu ktora ma za sebou taketo ulety a sexualne skusenosti len tak zo srandy so zdovodnenim "sak som sama a som mlada tak sa zabavam."
Kde na nete mozem skusit nejaku oslovit? Slavneho pokecu sa bojim, neviem s tym robit. Neviem ako by som sa tam k nejakej dopracoval.
Flaarik?
A v com si zvlastny?
nic si z toho nerob ja som tiez zvlastna preto sa mi nechce verit zeby ta nikdo nechcel... kedze nestretavas kontabilnych ludi na ulici mas v dnestnej dobe vela moznosti... napr. net... mozes sa tam bavit s ludmi z celeho slovenska prip. aj cr a urcite najdes aspon jedneho podobneho... ja ta nepoznam ale hlavne nehovor ze ta nikdo nechce a neremcaj to zeny odpudzuje... a netlac moc na pilu niektore sa zlaknu a ujdu... a niekedy je problem aj to ze nemas vlastne ziadne poziadavky na partnera alebo naopak moc vysoke... nepoznam ta takze ti konkretne neviem povedat... ak sa hambis oslovovat baby urcite skus net je to lahsie... :)
tvoj problem je v nizkom sebavedomi a sebaucte, nie v druhych, ze druhi ta nechcu. ako togepi pise, ked mas negativny postoj k sebe, budu ho mat k tebe aj ostatni. takze pracuj na sebavedomi a buduj si pozitivny vztah k sebe. pretoze kazdy chce pri sebe vyrovnaneho cloveka, ktory je v pohode a nie takeho, ktory sa lutuje a stazuje sa. drzim palce :-)
Nemozem sa tvarit ako normalny, ked som zvlastny. Prave preto som este nikoho nemal. Ak z toho aj spravim vyhodu, nemusim si este nikoho najst. Neviem ani kde si mam niekoho hladat. Ktovie kolko rokov stravim hladanim a nakoniec nikoho nenajdem.
Prosimta, v prvom rade si o sebe prestan mysliet, ze si cudny, kazdy sme svojim sposobom cudny, streleny, kazdy sme iny, nikto neni rovnaky a neber sam seba ako niekoho cudneho, horsieho len pretoze si iny, prijmi sa taky aky si a sprav z toho vyhodu. To co si o sebe myslis ovplivnuje aj to co si o tebe myslia ostatny.