Zahustenie vlasov - prírodné metódy

Príspevok v téme: Zahustenie vlasov - prírodné metódy
Nikkee88

Ahoj všetci, ak čítate tento príspevok, tak asi bojujete s vypadavanim vlasov, alebo by ste chceli mat hustejsie vlasy (no kto by nechcel, že? :))

Akurat som si objednala Toppik na www.toppik.sk - aplikacia vypada jednoducho, som celkom zvedava na vysledky. A celkom ma tesi, ze maju az 60-dnovu garanciu vratenia penazi, podpora na stranke je tiez velmi prijemna, tak som zvedava, ako to bude vypadat. Mate nejake skusenosti s tymto produktom? Podelte sa, mozno som objavila poklad :)

Krasny den vsetkym!

Lennyx

ak chcete baby ozaj rychlo zahustit vlasy, tak ma napada skusit to s clipinhair a remy vlasmi - clip in technika takze neposkodi vlasy a zahusti ich ukazkovo a celkom rychlo ;)

rapunzel1111

to je vsetko strava a celkovy zdravotny stav ake mate vlasky!! Darmo si tu budete pripinat falosne vlasy a zakryvat plesiny chce to jest ryby, vlocky, orechy ovocie a zeleninku! Treba papat aj vitaminy na vlasy a hned uvidite rozdiel

Lemrouchka

mne sa to takto nejak nedalo a tak som si raz na radu kamosky objednala remy vlasy z clipinhair.sk a krasne si s mojimi vlasmi sadli a posobia krasne prirodzene

Lanny

Ahoj tento produkt som neskúsila ani nič podobné.. Minule som čítala že jednému dievčaťu pomohlo keď začala jesť ovsené vložky, zhustli jej vlasy a tiež prestali vypadávať ! Keďže sa ja som mala obdobie kedy mi začali vlasy vypadávať (neviem prečo) tak som skúsila ovsené vložky a musím povedať, že to prestalo. Vlasy mám opäť silné a husté !! :) Určite odporúčam .