Zdravím! :)
Tak, kde začať. Pred pár mesiacmi som sa dozvedela že mám MD :D
Nikdy by ma nenapadlo, že táto moja závislosť má aj meno a dokonca sa aj označuje za chorobu (čo ma pobavilo, pretože som si myslela že som originál :D )
Avšak, zistila som, že MD trpí kopec ľudí po celom svete. Je zvláštne vedieť, že nieste jediný, kto si vymýšľa svoj imaginárny svet :)
Preto som sa rozhodla založiť túto tému, kde by sme sa všetci dreameri mohli v pokoji zdôveriť s tým aký život vediete na "onom" svete.
Viem že na Slovensku je táto téma asi dosť neznáma, ale prosím aspoň tých, ktorí s tým žijú 24 denne, aby sa zapojili do diskusie. Ďakujem :D
Bolo by dosť nefér, keby som založila tému a nepodelila sa o svoj svet s vami, takže tu to máte:
Mám veľa "svetov" v ktorých žijem. Najčastejšie ich mením podľa nálady, ale môj najobľúbenejší je tento:
Som červenovlasé dievča menom Lea, ktorá spolu s jej najlepšími priateľmi tvorí slávny speedballový tým, na imaginárnom ostrove Erto. (Ostrovu som vymyslela všetko čo k nemu patrí - kultúra, podnebie, história, tradície, jazyk (ak by vás zaujímalo na ostrove Erto sa vo väčšej miere konzumuje alkohol a speedball je tímový šport s loptou, ktorú musia hráči odkopnúť rôznymi akrobatickými kúskami)
Moji najlepší kamoši sú chalani (Nick, Tomy, Andy, Reivy a Ash) (chalani preto, lebo ma v realite žiadny nechce, tak si to týmto kompenzujem XD (tí moji imaginárni sú zato strašne sexy :3 )
Máme plno zážitkov a sme tak trochu strelení :D
Mohla by som vám písať kopec príbehov čo sme zažili, ale to by bolo na veeeeľmi dlho :D
V tomto svete som šťastná a nevedela by som si predstaviť existenciu bez neho :)
Takto môžem utiecť pred mojim neslávnym životom v realite, ktorý je neskutočne zlý :(
P.S.: Teším sa na tie vaše životy :D
P.S.2: Toto je naozaj seriózna téma a čitatelia, ktorý MD nepoznajú: Prosím nechajte si negatívne názory pre seba. Ďakujem.