Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Velmi trpim

Príspevok v téme: Velmi trpim
lla000

Ahoj,takze neviem ako by som zacala,zacnem tym ako sa to stalo.Kedysi ked som bola mala mala som zvlastne pocity lutosti,stach.Vzdy ked som to mala tak sa potom nieco stalo.A to mam do dnes a este intenzivnejsie to prezivam a horsie ,ten dar neznasam ,najradsej by som zomrela ako by som mala toto prezivat.Je to take ako keby ste sa smiali choremu do oci,ale vy nechcete a musite,vzdy ked nieco citim pozeramsa na dany predmet stale dokola a neviem preco,proste sa musim divat neviem preco a lutujem to.A vcera bola botka za vsetkym.Minule od susedy nam prisiel po dlhe dobe do pivnice na noc ,divala som sa nahho lebosom sa bala ,bolo my ho luto,volala som nahno ze malicky kocurik a tak.Lenze kedze vzdy ked JA nieco uroym ta je zle .a samozrejme stalo sa to ,nasli ho zrazeneho..mne je tak zle z toho..teraz si to pripisujem vsetko sebe ,ked to nezazijete ten pocit tak neviete.rodina my nechce verit ze si domyslam ale ja to citim inak a niesom hlupa..zblaznim..neda sa s tym zit..ma tu niekto nieco podobne?ja sa raz znicim a zblaznim z toho..velmi my je luto toho kocurika,boze moj..:((((

kukucka-ka

nie, ja som len chcela povedat, ze je lepsie to robit s nejakym terapeutom, ale neviem, ci to niekto na slovensku so svojimi pacientmi robi. z toho dovodu sa snazim pomoct si sama

u psychologa som nebola. s mojim ocd bol uspech, ze som sa aspon ku psychiatricke dostala.
myslim, ze by si mala ist ku psychologovi. pomohlo by ti vyrozpravat sa niekomu, kto to chape a kto by mohol mat pre teba nejake dobre rady

lla000

pisala si ze ti ta terapia pohama a teraz pises ze nevies..tetania sa u mna prejavuje bolestamy hlavy,citliva som na malickosti,potrebujem mat vsetko typ top,zabudam a niekedy ked prezijem velky stres tak mam krce a zachvaty ze sa nemozem nadychnut ..ty tiez chodis k psychologovy?

kukucka-ka

nevadi teda, ostaneme tu.
ta terapia je ucinna a co som si vyhladavala informacie o ocd na nete, tak ju odporucalo vela profesionalov. ale je to dost tazke, hlavne ak si na to sama. niekde v zahranici to so svojimi pacientmi robia ich psychoterapeuti, ale neviem ako je to na slovensku. problem je, ze s tym pacientom musia ist von a tak.

myslim, ze by si mala ist ku psychologovi. alebo mas z toho strach? socialna fobia je mi bohuzial tiez znama..
mozem sa ta este spytat, ako a kedy sa u teba prejavuje tetania?

mas pravdu v tom, ze by ludia k sebe mali byt dobri, ale vsetko je trochu komplikovanejsie. tiez ma trapi, ked sa ludia zachovaju zle, ale vzdy si poviem, ze mozno si v detstve prezili peklo a teraz preto ublizuju inym. verim, ze ludia su vo svojej podstate dobri, len niektori z nich to v sebe este neobjavili.
co sa tyka tych ludi, ktori ta odsudzuju za tvoju chorobu..snaz sa nebrat si to prilis. ludia, co to neprezili nevedia ake to je

lla999

ty myslis,ale zle..je tam rozdiel medzi zivotom a medzi tou poruchou co mam.a to sa neda poxhopit ked to sam clovek nepreziva.A ta terapia je ucinna?ak ano tak to sa da aj doma a zbytocne peniaze precestujem..to si aj doma poviem ze si to nebudem vsimat..viem odborna pomoc je odborna pomoc..ale ked ja mam aj socialnu fobiu.tetaniu a este toto.som ako v bludnom kruhu.nepohnem sa ani tam ani tam.a neviem kde mam zacat.kedze tym psychologoch sa bojim..daju my lieky a maju postarane..aspon tak to bolo u mojgo pripadu..prestala som uzivat antidep.a bolo my dobre ale nie tak dobre ako by malo byt..nechcem uzivat lieky..v zivote mam stale smolu ale to je uz iny pribeh.velmi je zle po pszchickej stranke,v zaludku citim kazdy den uskost,strach a este tato porrucha ma nici este viac..viem ze ma vela ludi odsudzuje ze preco preto nerobym aby my bolo dobre,lenze to neznamena ze ked bhdem nadopovana liekmy my bude lepsie..chcem aby ezistovalo nieco co to vyriesi teda verim ze to uz existuje len to potrebujem najst..a to je pokoj a kludna dusa ..ako to opravut vyliecit to netusim.len viem ze sa to da len nemozem tak nejako prist ..nemam rada ludi ktory nemaju radi ludi .ani nevedia aky su a uz ublizuju a posudzuju ..je to nespravodlive..velmi my ublizuje ked ludia nemaju radi tu krasu dobra a to zle ich bavy robyt.je to velka chyba ..nici ma to.velmi my ich je luto.teda vas vsetkych...velmi som trpela kvoli ludom ..pidstate ma znicili ..bohuzial taky je zivot poviete si..ale to tak nieje taky zivot nema byt a to je CHYBA..byt uctivy.dobrosrdecny je najvacsi dar co nas ludi len moze spojit..Viem ze to tak nebude ale velmi si to prajem aby to tak mozno raz bolo..p.s.-ja niesom psychopat ..ja to normalne pisem zo srdca co citim ..mali by sme si vsetci verit a mat sa radi..berte ma ako chcete..ale ty co to nechapu su ty co by to potrebovali..

lla999

ty myslis,ale zle..je tam rozdiel medzi zivotom a medzi tou poruchou co mam.a to sa neda poxhopit ked to sam clovek nepreziva.A ta terapia je ucinna?ak ano tak to sa da aj doma a zbytocne peniaze precestujem..to si aj doma poviem ze si to nebudem vsimat..viem odborna pomoc je odborna pomoc..ale ked ja mam aj socialnu fobiu.tetaniu a este toto.som ako v bludnom kruhu.nepohnem sa ani tam ani tam.a neviem kde mam zacat.kedze tym psychologoch sa bojim..daju my lieky a maju postarane..aspon tak to bolo u mojgo pripadu..prestala som uzivat antidep.a bolo my dobre ale nie tak dobre ako by malo byt..nechcem uzivat lieky..v zivote mam stale smolu ale to je uz iny pribeh.

lla000

domyslat si domyslam,ale neprirodzeno ,sproste a neda sa zabudnut,ide to samo od seba vsetko..kebyze to viete ako to je tak pochopite..je to takze pochopit