ahojte....prosim vas ludia, pomozte mi!!! co by mi na tie hnusne lupiny pomohlo??? som uz uplne zufala!!!dakujem
Lupiny
neviem ako chceš, ve´d skús najprv tie šampony čo som ti spomenula a uvidíš, či ti nejaký zaberie
ja sladke nepijem veeeelmo dlho, zeleninku jem vela a syry, ryzu a snazim sa zdravo....som uz z toho zufala ozaj, hadam by som mala navstivit koznu ambulanciu??? ci?
hehe miki, ty sa vyznas vo vsetkom hehe, ale tak v pohode....vies, ja zerem teraz vela zeleniny a tak a jedna kamoska ta zere vela sladkosti a nic, nema lupiny
....tak potom ako je to?
otázne je, kde aj lupiny máš, a či to skôr nie je kožného charakteru .... môže byť aj to, že máš "preplesnený" organizmus .... mne sa tiež škrabanie hlavy a lupiny zmenili vtedy, keď som zmenila stravu, čiže som nejedla pečivo, vyhýbala sa bielej múke, sladeným nápojom, sladkostiam a pod ... a zrazu bum, zmizlo, ani lupinka .. skús prípadne aj ty ...
ono na šampónoch je blbé to, že sú krátkodobé účinky. osobne vyskúšal som už aj kadejaké masti, vodičky, šampóny od kožnej a nič, čo by bolo dlhodobé. istý čas pomáhalo, ale telo si zvyklo na to časom. môj stav sa zlepšil až, keď som sa poučil a urobil niečo so životosprávou. zaujímavé je, že už s podobnými problémami zatiaľ netrpím...tiež som bol zúfalý...
dakujem
skus iny šampón, z lekárne, napr od vichy (vypýtaj si na tvoj typ lupín) alebo sebiprox alebo nizoral...
a sampon, co pouzivam, je elseve loreal
no, sladke jem malo, max. raz za tyzden...a co este moze byt???
skúšala si rôzne šampóny na lupiny, mne najviac pomohol nizoral, keď mi už iný nezaberal .. alebo si hlavu prepláchni octom rozriedením s vodou ... alebo je ešte jedna varianta,prečo máš lupiny a to , že ješ veľa sladkého