ahojte....prosim vas ludia, pomozte mi!!! co by mi na tie hnusne lupiny pomohlo??? som uz uplne zufala!!!dakujem
Lupiny
už som to tuším raz písala.. neviem či tu alebo niekde inde že sestra mala hrozné lupiny a jej pomôže keď si rozdrví dve tabletky acylpyrinu do jednej fľašky šampónu =)
ja jem ryby, kuracie mäso, šaláty, uhorky, redkovka, cibuľa, cesnak, mozzarela syr, hodne zeleniny na pare, napr brokolica, mrkva, karfiol, ďalej rôzne semiačka -napr tekvicové, ovocie- jablká, grepy... ryžu nejem bielu ale celozrnnú a takisto aj cestoviny celozrnné.... vyhýbam sa vyprážaným jedlám, mastným, bielej múke, pečivu, údeninám a hlavne sladkostiam a pijem len čaj bez cukru alebo vodu s citrónom ...
diky moc, nieco pokukam na nete, alebo ak sa to da kupit aj bezne v drogerii???
mne vyhovuje prírodná rada od Yves Roche. Ale tak je viacero prírodných značiek, ako napr. Alverde, Lavera, Annemarie Borlind a kopa ďalších. Je možné, že tvoja pokožka neznáša chémiu najlepšie, tak vyskúšaj niečo prírodné alebo aspoň nech je tam napísané bez parabénov a podobne.
ake prirodne myslis napriklad??
mne pomohol šampón na lupiny bez parabénov, konkrétne od Yves Roche. Alebo vyskúšaj nejaké prírodné chvíľu používať.
pod do kamaratka na chudnutie...tam som napisala dneskajsi den zatial
no Lu pochváľ sa nám čo jedávaš, radí sa ťažko takto. ono vo všeobecnosti pomáha hlavne listová zelenina - kaleráby, kapusty, kely, šaláty, uhorky a podobné srandy. potom ryby a také. netuším, že aké jedávaš srandy:)
a umyla som si prave vlasy s panthenolom, ten mam z lekarne a pouzivala som ho aj min.rok....no skusam zase
a umyla som si prave vlasy s panthenolom, ten mam z lekarne a pouzivala som ho aj min.rok....no skusam zase