Ahojte.Chcem sa s vami podeliť a zároveň by som bola rada kebyže mi niekto vie poradiť.Mám 16 rokov a úzkostnú poruchu a taktiež tetániu. Myslím si že každý kto má toto ochorenie vie čo to všetko obnáša takže to snáď nemusím opisovať.Približne dva mesiace chodím k psychologičke na terapeutické sedenia, a doma robím AT. V piatok ma objednala k detskej psychiatričke.Včera som u nej bola, mimochodom bola dosť nepríjemná.. Predpísala mi AD. Cez deň tabletka GRANDAXIN - tú som si dala včera na obed aj dnes na obed a žiadne negatívne účinky nepociťujem. Na noc mi predpísala TRITTICO AD 150 tú som si včera dala.Do 15 minút som sa cítila ospalo až omámene a musím povedať že zaspala som veľmi rýchlo, akurát o jednej som sa zobudila a už som nevedela zaspať a ešte teraz sa cítim tak všeliako.Rozmýšľam že tabletky vysadím a pokuúsim sa zvládnuť chorobu sama.Bola by som rada ak by ste mi poradili a aj sa podelili o svoje skúsenosti s tymito liekmi alebo chorobami. Veľmi pekne ďakujem a prajem pekný deň :)
Úzkostná porucha a taktiež tetánia
Lekarku predsa mozes mat aj z ineho mesta a ako student mas lacne cestovanie, tak v tom nevidim problem.
Aj ja mam lekarku uplne inde, ale raz za mesiac cestovat mi fakt nevadi. :-)
Poslal som ti RP.
tie lieky na spanie som prestala jesť po prvej tabletke..a v pohode :)
mandy01: ano moze byt..ja osobne najprv len takosti s dychanim, potom sa k tomu pridali aj dalsie ako napriklad triaska tela,ruky,vnutorna nervozita,pocity na odpadnutie,pocit ze sa mi prepletu prsty na rukach a k tomu uz aj vseliake myslienky ..a tak
excentrik: lekarku zmenit nemozem, je totiz jedina detska psych.v nasom meste :D mail je t-streets@azet.sk
t-streets: Ahoj, a preco si vlastne zacala brat lieky? Ake si mala priznaky?
Mozu byt prejavmi uzkosti aj neustala unava, ze ledva stojite na nohach, pocity na odpadnutie a pod.?
Ahoj, tak lieky sama od seba urcite nevysadzuj, ja mam Cipralex a na spanie Mirzaten. Po tom Mirzatene spim ako zabity a ten efekt je tiez taky, ako popisujes "omamenie". Bez liekov sa uzkosti velmi tazko prekonavaju. Ak nemas rada lekarku, tak ju zmen. Hod sem email a mozme popisat, ak chces.