Ako riešiť citové vydieranie?

zbludiladusa

vydiera ma citovo takto hnusne aj môj priateľ,tiež,teda v minulosti to robil,straše mi to ublížilo,aj sme sa rozišli,ale potom som sa opäť s ním dala dokopy,som s ním dodnes,ale stále trpnem,či znova s tým nezačne

,vy muži ste divní,najprv ste užasni,galantni,mili,neviem,čo by ste nam zniesli zo sveta,my sa namotáme,a potom nás vydierate,držíte nas nakrátko,pritom to vôbec nie je nutné,správate sa ako dementi,omluvam sa za slovník,nedáte nam dýchať,správate sa k nam ako k majetku,stále chcete byt s nami,uplne saloiete,na jednej strane ste stáile milí ,milujuci pozorny,a na strane druhej,ked sa nahnevate,dokazali by ste nas aj zmlátiť,aspon v mojom prípade je to tak.nerváci jak hovado,pritom --" akože stále milujete ".je to smiešne
neviem,čo si mam o tom mysliet,na zaplakanie fakt.na jednej strane takí,na druhej onakí,trpite nejakoz poruchou psychickou,alebo čo ?

ME

vsetko cele zle: ale uvedomujem si, ze preco, ja som klesol, ale ona ma hecovala, maximalne hecovala, vsetkym moznym sme si presli, nastastie, ...ale nikdy by som to s triezvou myslou nespravil, len v zapale nervou a amoku som povedal hrozne veci, som ako keby rozdvojena osobnost, velmi dobry clovek, a na druhej strane v nervoch velmi zly , "schopny vsetkeho" a pre lasku som fakt robil psycho veci, az som sa dostal do stadia uzkosti, beznadeje a neviem si pomoct

ME

mam pocit, ze som citovo zavisly na nej, je koniec, neda sa to napravit, chcem si ja pomoct, dat to dokopy, porebujem najst spravne riesenie, ci nejaka liecba, alebo to mozem dokazat nejako sam