Skúsenosti, poznatky z liečenia PNPP, Pezinok ( KDZ )

Moniqe

Tak si fetujte hrajte chlascite a nadavajte dalej. Na kdz sa k tebe spravaju podla toho ako sa spravate vy. Ja som tam nemala ziadne problemy. Vydim problem v tom, ze je tazke prijat ked mi niekto nasttavy zrkadlo. Su tam vyborny lekary az na jednu mladu arogantnu scandu. Primarka dusekova je profesionalka. Neznasa vychcanost tak preto niektore fetky nadavaju na kdz. Ja som rada ze som tam mohla byt. Dokonca som mala aj individualne terapie z mgr belicovou ktora je tiez na vysokej urovni a vydi az do zaludka. Jedine strava bola na figu a to ze som si nemohla zapalit ku kave

Kato1234

Dobrý deň, chcem sa podeliť o negatívnu skúsenosť. Nechoďte sa dobrovoľne liečiť do Pezinka na protialkoholicke liečenie, skôr vám to vezme ako dá. Sú tam rozšírené plesne, chlamýdie a rôzne ďalšie choroby... Strava otrasná a prístup personálu vás hádže do jedneho vreca všetkých... Mimochodom sú tam aj ľudia, ktorý si odpykávajú súdne konanie... Vrelo neodporúčam!!!

metiu

Súhlasím s tebou "svätica" a zo srdca ti prajem, aby si tam neskončila ty, alebo niekto z tvojich blízkych. Zrejme ti ušla pointa. Rozoberáme tu pomery a prístup kompetentných v liečebni, z druhej strany barikády.

fero bojler

metiu, nemáš za čo. mne len lezie na nervy faloš, určitých ľudí v Pinelke. Majú plnú hubu napr. výrokov o nutnosti spolupráce ( lekár, pacient, rodina ...), ale pri prvej príležitosti, sa vyhovoria na lekárske tajomstvo, etiku ... . trestajú pacientov, za neskoré príchody, ale od nich nečakaj ani povestné búúú, ak ta nechajú čakať hodinu a to opakovane. ak k stretnutiu dôjde, nervózne pozerajú na hodinky a prízvukujú, ako oni robia niečo navyše a stretnutie s vami, je len ich dobrá vôľa. vyžadujú disciplínu, dodržiavanie pravidiel, ale pre nich samých, je to španielska dedina, respektíve vysvetľujú si pojmi podľa svojich potrieb. bušia sa do pŕs, ako sa oni nedajú pacientami zmanipulovať, pritom svojim konaním, sami svoje tvrdenia degenerujú. službu konajúci personál, "zatvára" oči pred nezodpovedným konaním pacientov, počas osobného voľna, len aby sa nemuselo "papierovať" a ...

metiu

Fero, ... ďakujem ! Som rád, že sa našiel človek, ktorý nedáva pokrytecký palec hore v prospech ľudí, ktorý to s pomocou nemyslia úplne vážne. Po mojich skúsenostiach, som stratil dôveru k "odborníkom", ktorý hazardujú s dôverou ľudí.

fero bojler

ak porovnám osobné skúsenosti s počutým za posledné obdobie, moc sa toho nezmenilo. pacienti, za podpory lekárov, ďalej úspešne klamú, lekári sa tvária, ako pracovne najvyťaženejší ľudia pod slnkom a najviac vysmiaty, sú majitelia farmaceutických firiem, ktorý Pinelku zásobujú.

xiloj

Dobrý deň, prosím vás kde sa sťažovať na lekárku, ktora z nevedomosti určila nesprávnu diagnózu, ostali fatálne následky.
Pritom táto lekárka používala razitko inej lekárky, s toho istého oboru.
Povedzme, že zastupovala túto lekárku, mala svoju pečiatku používať.
Vopred ďakujem, prajem pekný víkend.