Borelioza

Príspevok v téme: Borelioza
indeers

Dnes mi povedali ze mam pozitivnu boreliozu po všetkých krvnych vysetreniach ktoré boli výborne akurat zvýsený zapal pokaždé...a teraz po roku mi spravili tieto testy na boreliozu a boli pozitivne...chcel by som sa opýtat či je tu niekto kto to prekonal a ako sa mam k tomu stavať?alebo ako ju zničím a vyženiem z tela?sú aj nejaké alternatívne metody popri antibiotikách? Mam 18 rokov a najviac mi zasiahla asi klby ale mavam aj caste bolesti brucha a pobrušia a v slabinach aj na hrudi no často mi behajú tie bolesti hore dole niekedy ma bolia kosti inokedy tie bolesti vystreluju... atd je toho vela dakujem za odpovede

RNG

Intenzivne je to 2 mesiace, udrzobne aj vyse 1/2 roka po tom, kedze borelioza ma aj cysticku fazu, ktora sa moze aktivovat aj o mnoho mesiacov neskor.
Udrzobna davka je 2 x 150 mg oleuropeinu

milada300

Ja viem ze je hnusna a zakerna, mam ju aj ja a za sebou dlhu liecbu a stale som z toho neni von..neprajem veru. zvlastne co citam, ze skoro kazdy na nu bral nieco ine.

jarnykvietok

je to hnusna choroba, mala som ju, kto nezazije, neuveri.
najneprijmnesie su neurologicke priznaky.
pozrite dobru stranku www.borelioza.cz

Milada300

Dobry vecer, smiem sa spytat, toto vsetko dostat v lekarni a treba uzivat vsetko naraz? Nieje toho vela? Dakujem

RNG

Ucinne na boreliozu suextrakt z olivovych listov kde davka oleuropeinu v nom musi byt 3 x 300 mg,
tiez kvapky ako samento, banderol a coumanda, davka 2 x 15 kvapiek z kazdeho a samozrejme treba brat aj odmaskovace ako NAC(2 x 600 az 1200 mg) a serrapaptazu(3 x 120 000 IU) inac tie antimikrobialne latky slabo prenikaju do maskovanych foriem, vnutorbunecnych parazitov, co je jedna z foriem boreliozy. Tj nejedna sa tu len o bakterie, co sa daju znicit antibiotikami, ale aj o akesi mykoplazmicke bezplastove utvary, co sa usadia v bunkach ako parazity a dokonca aj skoro nepreniknutelne cysty, ktore preziju prakticky vsetko dlhe roky.