Koniec jarným alergiám

Príspevok v téme: Koniec jarným alergiám
exAlergicka

Ahojte, nedá sa mi nepodeliť s Vami o túto vec. Nechcem robiť reklamu, no úplnou náhodou som našla liek na moju alergiu. Každý rok príchodom Jari som začala sopliť, bolenie hrdla, slzenie očí a pod. až do polky leta. Najhoršie ráno po prebudení - plný nos a celý deň mi tieklo z nosa. Tento rok rovnako. Cca pred mesiacom to začalo až kým som nedostala darom jeden čaj. Volá sa matcha tea. Vraj 100% zelený čaj (zomletý čajový lístok) Taký zelený prášok, ktorý som zaliala vodou a vypila ráno na lačno. Po dvoch dňoch všetky príznaky alergie zmizli a doteraz ani ťuk. Žiadne iné lieky som nebrala, ani nič. Počasie sa výrazne nemenilo, takže to, že alergia zrazu zmizla, pripisujem tomu čaju. Komu nevadí zelený čaj a má podobné problémy s alergiou určite odporúčam :-) jdem.cz distributor na slovensko.. Naozaj nechcem robiť reklamu, no musela som sa podeliť. Keď to pomohlo mne, môže pomôcť aj iným, alebo majú rovnakú skúsenosť, čo ho pijú.

RNG

Zialbohu v tej prilohe sice je vyborne popisane, co to vyvolava a aj mechanizmus ako to pracuje ale odporucaju len predpisove lieky proti tomu, nie prirodne, ako quercitin, dumbier, vitamin C, rozne enzymy co odmoruju telo od tychto alergenov, pripadne prirodne antihistaminika, co potlacaju zapalove reakcie, co tieto alergeny sposobuju, ako napr curcuminoidy s bioperinom, boswelin, a ine.

RNG

Zeleny caj obsahuje hromadu liecivych latok, takze nie div , ze pomaha na rozne problemy. Ale specificky na vzdusnwe alergie by som odporucil najma quercitin davka 3 x 600 mg a bromelain, pripadne serrapeptazu na odhlienenie a vitamin C vo vyssich davkach.