Myslíte si že niektorí ľudia su proste predurčený na to byť lúzrom? Lebo ja si to o sebe myslím že to som asi ja tá kategoria. Od kedy som po strednej v ničom sa nedarí. Jedine škola mi ako tak išla, zmaturovať ale potom som všetko len nezvládla. Neurobila som vodičák ani na 3 krát, strašne mi to ubralo na sebavedomí.. už asi nikdy si nebudem robiť odznovu celý kurz, PROSTE čo som to už za debila ked ani vodičák neviem urobiť, totálne mi to zobralo sebavedomie :( potom ma neprijali na vysoku, tak som išla v druhom kole na taku čo ma nebavila a strávila som tam len jeden semester a nespravila som skušky ... nedarí sa mi schudnuť už strašne dlho dákych 15kg... neviem čo to je so mňou ako kolvek sa snažím všetko sa pokazí, bojím sa už čo bude dalej... hanbím sa za seba, som neschopná do života.. v práci nič poriadne nedokážem, nepatrím medzi najlepších zamestnancov, mala som robotu ktoru som nemala rada ale aspon som mala príjem teraz prepusťali tak ma vyhodili a potom zase som teraz doma a neviem ako si nájdem prácu..
Som neschopná do života ...
Ja si tiez pripadam ako luzerka najma pri hladani prace nikde ta nechcu vsade maju plno nikto ti neodpovie na ziadosti atd.
To s vodicakom si nic nerob vies kolko ludi neurobi na prvy pokus vodicak len ja co poznam tak je ich dost. A kolki dostanu vodicak ale jazdit na cestach nevedia najma odlisit hlavnu cestu od vedlajsiej, kto ma komu dat prednost v jazde a pod. Kazdy ale kazdy je v niecom luzer aj ked sa ti zda ze je dokonaly clovek nieje. Vsetci to len zakryvaju ale vnutri su neisti a taki isti luzri ako my. To ze sa dostanu na vysoku je mnohokrat vdaka konexiam a peniazom aj hladanie prace je o konexiach. A vodicaky kolki robia za uplatok prosim ta. Kazdy syn ci dcera lekara pravnika podnikatela dostane vodicak za uplatok ci s prizmurenim oka. Niesu vsetci taki sikovni ako sa na prvy pohlad zdaju. Kazdy ma svoje nedostatky kazdy.
No...ja som tiez az na ten druhy pokus, ten vodicak. Na prvy krat to bola jazda bez priputania/pasu. Ale nechali ma takto si jazdit..a potom eee, pridete sa opravit. :)
Vlastne to zle co sa deje niekedy..jeto mozno preto..lebo ma prist nieci krajsie. Aj ked to nejde hned..mozno silou viery sa to da. Skus. Tes sa aj z tych najmensich drobnosti, ktore nam ponuka zivot. A hlavne nefnukaj, lebo zivot neni otom.
ok opisem ti seba .....vodicak som tiez nespravila na prvykrat az na druhy lebo SOM SA NEVZDALA....na vysoku ma neprijali kde som chcela rok som studovala inde podala si zas tam kde som chcela a vzali ma lebo SOM SA NEVZDALA....na strednej som vazila o 10kg viac ako teraz ...odpoved poznas...cele je to v tvojej hlave o tom ako si nastavena ak raz veris ze si looser tak nim aj budes ...nie je zle neuspiet, ale vzdat sa a zacat sa lutovat, ze si k nicomu ....nic nie je zadarmo a ak nieco naozaj chces spravis preto vsetko
ach jo, dievča, ak je niekto úspešný, je úspešný, pretože si verí. A PRESNE TAK ISTO je to aj NAOPAK. Takže prestaň si podkopávať nohy a ničiť život. Zmeň myšlienkový monológ, čo sa ti točí v hlave a nedovoľuj si urážať samu seba. Proste úcta k sebe na prvom mieste, žiadne nadávanie si do debila. Skús najprv neutrálne veci ako - som aká som, aj tak som krásna, naučím sa mať rada sama seba.. Tým sa naladíš na "lepšiu vlnu" alebo aspoň neutrál. Rob veci ktoré ťa bavia, rozvíjaj sa, teš sa zo života, z malých vecí.. a vedľajší produk tohto všetkého je práca (ak nie dobre platená, tak aspoň zaujímavá), posúvanie sa ďalej, nejakou "náhodou" objavíš nadstavbu, ktorá ti sadne ako riť na šerbeľ (nič nie je náhoda:).. Tvoje vnútorné nastavenie - nálada, myšlienky, viera - ovplyvňuje to, čo sa ti v živote deje. Ak budeš veriť tomu, že si lúzer, tak presne taký život budeš aj zažívať. Ak sa ti podarí po malých krôčikoch presvedžiť tvoje srdce (vnútro), že si úžasný a hodnotný človek, originál, ak sa ti podarí byť šťastná len tak, veľa vecí (ak nie všetko) sa ti v živote podarí. Aj splniť si tie najtajnejšie sny. Nedaj sa ovládnuť smútkom, nechaj ho prejsť, pomôže ti aspoň lepšie si ujasniť čo chceš a po čom túžiš. Neúspechy a chyby sú tu na to, aby sme sa na nich učili. Keby sme vedeli všetko, bola by to nuda, nemohli by sme rásť a poznávať a napredovať... Takže hlavu hore a ide sa ďalej. Máš pred sebou krásny život. Ver tomu :)
A prečo si nespravila vodičák? Nespravila si testy, či si bola vystresovaná z jazdy?