Zdravím Chcel by som sa spytat ako to prebieha Mám pichanie v slabinach bolia má aj semeniky niekedy sa celkom nevymocim To všetko som povedal doktorke a vysetrila mi moc niečo tam našla neviem presne co a v utorok mám ist na urologiu na vysetrenie Mám trochu strach či nebude niečo bolestivé a tak Vyzlieka sa úplne či a keďže este nemam 18 musí aj mama
Urologia vysetrenie
Dik ako musim tam ist lebo mi to vadí ked potom idem viac krát Troška mi tam bude trapne byť nahaty ale co zostava
S najvacsou pravdepodobnostou to nebude nic hrozne, podobne problemy som mal i ja, a budem tam musiet ist znova. Podla toho co popisujes by mohlo ist o zapal prostaty. V kazdom pripade je to len moja spekulacia na zaklade priznakov. Vysetrenie by malo prebiehat tak, ze ti skontroluje moc, co tam je, urobi sono mechura a semennikov, ak bude vsetko v poriadku, spravi este vystrenie ci nemas bacila v prostate. To je troska neprijemnejsie. Proste ti da prsty do zadku, skontroluje a prehmata prostatu (citit to tak ako ked si davas cipky pri zaludocnych tazkostiach alebo vysokej teplote). Touto masazou prostaty sa z nej vyluci tzv. exprimat, ktory ti odoberie z mocovej rury. Nic sa neboj, je to taky vyter s podobnou palickou ako je pri vytere hrdla , len mensou, ktoru ti vsunie do mocovej rury (ta dierka na zaludi) asi len 1 az 2 cm. Sprevadza to troska neprijemny pocit ale da sa to prezit, neboli to :) Ja som bol len trocha vystresovany, ked mi to robili prvykrat lebo som nevedel co sa bude diat, potom to uz je v pohode ak by ti to robili dakedy inokedy, napr pri kontrole. Potom sa poslu vzorky na analyzu do labaku a nasadia sa antibiotika ak sa potvrdi nalez. Potom prides na kontrolu a zisti sa ci si uz ok :) Amen. Vela stastia.