Zdravím , vie niekto poradiť, ako rýchlo schudnúť z brucha a bokov? Čo je najúčinnejšie ? Ak má niekto nejaké skúsenosti sem stým. Potrebubujem to do šiat na oslavu. :) 26.4 2014 je termín, je to reálnem niečo s tým urobiť ? :D
Brucho boky, tuky - ako rýchlo s nimi preč?
dalej by ma zaujimalo aky syr, jes, co to je? brynndza? mozzarela? eidam? taveny syr?
nuz a ja si myslim, ze je totalna blbost sa rano naladovat syrom, rybami ci vajciami. to uz ovela lepsie su obycajne ovsene vlocky, ovocie a ovocna stava, rozne smoothies. i ked s tvojou dizgnozou netusim, co by si vyslovene nemala jest. by mazaujimali ake ryby su to, ci je to konzerva, udena markrela alebo co. nevidim, ze by si pisala ze jes ryzu, alebo tak.
nuz, ja som zase zastanca ranajok typu bielkoviny + tuk, kedze je to rozhodne zdravsie nez vlocky, ktore dlhsi cas udrziavaju zvyseny inzulin v krvi a navyse obsahuju latky zabranujuce vstrebavaniu zivin. Aj ja si davam 2x bielkovinove ranajky a sacharidovu (ovocnu) desiatu. jedalnicek mas celkom fajn, ale mas tam podla mna malo dobrych tukov, resp. tukov vseobecne. pridaj nejake orechy, olejnate semena a oleje z nich, ryby jedz nadalej, pridaj pripadne aj ryby olej (napr. vo forme toboliek) a super zdrojom dobrych tukov je avokado. ale ako som pisala, obrat sa na odbornika, pretoze ak mas nejaku diagnozu, naozaj neviem, ake specifika moze tvoja strava vyzadovat. jedine vela pohybu - posilovanie, ale aj silne kardio, aby si mala vacsi vydaj energie.
weri, tak napr mne sa vobec nezda na ranajky vhodne ci uz ryby, syry alebo nedajboze vajcia, to uz ako prve by som cele zamietla. jes nieco ako ovsene vlocky? a tiez kavu by som uplne vyhodila, namiesto toho salka zeleneho caju alebo cistu vodu.
ono pokiaľ sa priberie z kadejakých blivajsov tak je problém. ja som pribral takto len za 2 týždne užívania istej hlúposti 15 kg. niečo som nabral ešte počas rehabilitácii a bolo to. výsledkom bolo nádvaha 20 kg a podarilo sa mi urobiť pokroky až po 1,5 roku od vysadenia lieku. teraz 6 mesiacov a pomaly sa blížim k tomu, kde chcem byť, ale som spokojný, že aspoň niečo konečne. ono sa dá max.4 kg/ mes. chudnúť...
Tak na raňajky väčšinu nejake ryby vajcia syry, proste bielkoviny v rôznej forme, pečivo nejem. tak desiata nejaké ovocie, obed podľa toho čo mám k dispozícíi. robím si často zeleninové šalatý veľmi mi chutia, keď je nejaké mäso tak bez tých tučných častí. prílohy obmedzujem, čiže zemiaky len občas a veľmi málo. a večera nejaky syr alebo tak ešte kávu pijem lebo ta mi chutí. a voda naučila som sa pri každom jedle dať do seba aspon 3 dcl.
ale prezijes :-) napis, co bezne jedavas pocas dna...
tak nie je obmedzenie jedla ako obmedzenie jedla. ak jes prilis malo, zabezpecis si jojo efekt alebo metabolicke poruchy. nuz, ja mam kamaratku, ktora ma tiez problemy so stitnou zlazou, navyse ma diabetes a tiez nevie schudnut. ale neopovazim sa ti radit, lebo toto je fakt na odbornika. skus si najst fitness trenera, ale studovaneho na VS, nie takeho, co ma len nejaky kurz. mal by ti vediet poradit, ako chudnut aj s diagnozou.
:D iné šatýý :D jasnééé :D vieš čo mi trvalo kým som našla také šaty ktoré mojej postave sedia ? :D des hrôza. Závidím ľuďom čo sú síce väčší, ale dokážu ich kilá klesať bez väčších problémov. Nikdy by som si nemyslela , že mne to pôjde takto ťažko. Ešte mi aj dávku liekov zvýšila doktorka, ma porazí ak váha pôjde ešte vyššie...neprežijem to .