Ahojte to som zase ja Diandra autorka tohto príspevku: www.zdravie.sk Chcem sa vám v prvom rade podakovať že ste mi odpísali a snažili sa mi pomôcť ale musím sa aj zdôveriť s dalším pokračovaním mojho problému lebo nemôžem to nikomu povedať aby nemal z toho problémy ale dusiť to v sebe nemôžem takisto.... No takže vzápätí ked som dopísala hore avizovaný príspevok sa mi pán učitel ozval a omluvil za všetko zlé čo mi povedal a pozval ma k sebe kde sme sa objímali a bozkávali mal trošku vypité ale ja nato nikdy nezabudnem .... To sa opakovalo aj minulý víkend prišla som knemu uplne premrznutá a on ma bez akýchkoľvek výčitiek zohrieval ,objímal, hladkal a všetko čo ktomu patrí... A tu sa začína dalšia moja depka lebo vybavila som s mamou aby som tento víkend uňho mohla prespať aby sme mali vac času a keď som mu to oznámila začal byť namňa hnusný že to preháňam a že je medzi nami velký vekový rozdiel takže to nepojde som úplne v koncoch , nedokážem jesť, spať, dýchať, rozmýšlať jediné čo robím je že plačem pretože ja ho vážne lúbim a to čo sme spolu zažili znamenalo pre mňa veľa... Prosím porade mi ako ho získať späť aspoň na tento víkend a potom sa uvidí ale viem jedno že bez neho to tento víkend nezvládnem .... :( Za rady ďakujem
Potrebujem pomoc lebo to nezvládam a myslím na smrť part2
Prezyvka55: Ja nechcem vzťah len chcem byť sním potrebujem odneho objať a cítiť že všetko bude dobré tak ako minulý týždeň... a čo sa týka toho vyspať sa sním ja by som to aj urobila ale ako keď mi nechce dovoliť aby som knemu prišla ...
Jediná rada pre teba je, aby si sa zmierila s bolesťou, ktorú ti tento vzťah neodvratne prinesie a prináša. Zaľúbila si do nesprávneho, poučíš sa z toho, vytriezvieš a určite ti to dá aj veľa ponaučenia do ďalšieho života. Určite ho vyškrtni zo života a bojuj so svojou bolesťou. Tá pravá láska ťa ešte len čaká.
určite to bolí ,chápem ťa.učitel sa mi síce nikdy nepáčil ale mala som ,,lásky" o ktorých som vedela že su nedosiahnutelné,že z toho asi nikdy nič nebolo a bolelo to neskutočne. Ale vchcelo to len čas... postupne som z toho vyrástla .V tvojom veku to velmi prežívaš.. vidíš v tom zmysel celeho bytia ale nechaj tomu čas,najlepšie ak sa nanho vyserieš a uvidíš časom ti z hlavy vyšumí. recept na to neexistuje,jedine tá nádej že raz to 100% prejde :) takže vydrž a nerozmýšlaj nad samovraždou lebo to by bola moc moc škoda a nemalo by to zmysel :) Uvidíš oplatí sa počkat.. za par ročkov príde ten pravý princ a ten ta ozaj urobí štastnou
Diandra no nic s tym nemozes robit, mozes ho zviest a vyspat sa s nim ale raz s tebou aj tak definitivne sekne, vztah z toho nikdy nebude.
Staci toto ako vysvetlenie na tvoj problem?
Žužova: to nejde oto kolko tém ešte založím tu ide oto že sa cítim strašne zle a s nikým sa nemôžem otom baviť lebo kamarátky chodia na tú istú školu a mame taktiež otom povedať nemôžem nechcem aby mal problémy .... A proste chcem počuť čo mám urobiť lebo to strašne bolí... chapeš ma ?
ešte kolko tém tu o tom založíš ?? tu ti ludia poradia len aby si sa ukludnila a dala mu pokoj lebo to by si aj mala urobit.. ale vidim že to je zbytočná strata času. snad raz sa na tom aj ty pobavíš a povieš si ,,aká som bola trápna" :))
Ako muzovi je tazko bojovat so zenskymi zbranami ked sa mu ako zena ponukas na podnose, predsa len chlap ma v povahe zenu chranit a ist po nej (popripade si vrznut).
Ale u ucitela ako vidno este sem tam zafunguje zdravy rozum a to su presne tie fazy ked ta odmieta na jednej strane sa mu mozno pacis, pekne mlade masko. Na druhej strane vie ze exituje iste hranice.
Realne mozte by tak milencami maximalne. Ale neni to to co hladas a ani jeho predstava to asi nebude zeby mal za milenku mladu studentku.
So vztahom ani nesranduj z jeho pohladu pre neho nemas ziaden vztahovy prinos, okrem toho ze si pekna mlada mila atd.
sewie: Tebe sa povie daj mu pokoj ale ja to nedokážem.... Už keď som ho mala raz v živote nechcem byť bez neho....
daj mu pokoj, daj mu pokoj, daj mu pokoj!si mlada, casom pochopis ze to co citis nie je laska ale "chtic"...ja som kolkych chcela a plakala a histercila a teraz viem ze to boli len pubertiacke tuzby a uz by som si o dotychnych ani bicykel neoprela...jedneho dna sa na tomto celom budes smiat a buchat si hlavu o stenu ako ti preskakovalo...ja ked som mala 16 som chvilku vypisovala istemu panovi pravnikovi:D nastastie to bola fakt len chvila a teraz si hovorim-jeziiis ja koza!...:DDDD