Ahojte to som zase ja Diandra autorka tohto príspevku: www.zdravie.sk Chcem sa vám v prvom rade podakovať že ste mi odpísali a snažili sa mi pomôcť ale musím sa aj zdôveriť s dalším pokračovaním mojho problému lebo nemôžem to nikomu povedať aby nemal z toho problémy ale dusiť to v sebe nemôžem takisto.... No takže vzápätí ked som dopísala hore avizovaný príspevok sa mi pán učitel ozval a omluvil za všetko zlé čo mi povedal a pozval ma k sebe kde sme sa objímali a bozkávali mal trošku vypité ale ja nato nikdy nezabudnem .... To sa opakovalo aj minulý víkend prišla som knemu uplne premrznutá a on ma bez akýchkoľvek výčitiek zohrieval ,objímal, hladkal a všetko čo ktomu patrí... A tu sa začína dalšia moja depka lebo vybavila som s mamou aby som tento víkend uňho mohla prespať aby sme mali vac času a keď som mu to oznámila začal byť namňa hnusný že to preháňam a že je medzi nami velký vekový rozdiel takže to nepojde som úplne v koncoch , nedokážem jesť, spať, dýchať, rozmýšlať jediné čo robím je že plačem pretože ja ho vážne lúbim a to čo sme spolu zažili znamenalo pre mňa veľa... Prosím porade mi ako ho získať späť aspoň na tento víkend a potom sa uvidí ale viem jedno že bez neho to tento víkend nezvládnem .... :( Za rady ďakujem
Potrebujem pomoc lebo to nezvládam a myslím na smrť part2
Diandra ja hovorim co sa odohrava v jeho hlave nie v tvojej
Prezyvka55: Jáj Bože ja sním trtkať nechcem teda presnejšie povedané nejde mi oto aby ma pretiahol hovorím len že potrebujem byť sním posledný krát objať a goodbye a to že mi povedal že to nejde tak to ma zabíja.... A veriť sa mi dá držím to v sebe už 3 týždne
Diandra moralista neni :D len zas to nie je ziadne terno trtkat studentku ktoru budes mat na ociach minimalne este nejaky ten rok a ked sa to prevali tak pruser ako brno.
Vseobecne cim mladsia zenska tym viac nestabilnejsia :D sa ti neda verit ze by si to brala len ako ulet alebo tajomstvo. Od toho su dobre starsie milenky okolo 25 a vysie, vedia ze chcu len trochu posexovat a ze to nebudu rozmazavat. Deti v skole su vselijake. Keby som bol ucitel a takto by si sa mi ponukala tiez by som mozno zvazoval pretiahnut lomitko neprehnut ale nakoniec by som sa na to vykaslal ved preco by mal trtkat so svojou ziackou ked moze mat nejaku vysokoskolacku alebo hockoho mimo skoly kde nevznika ziaden problem.
A vobec ty si este dieta a s detmi su vzdy problemi zeby ho potom tvoji rodicia este buzerovali za to co spravil ich dceruske. Nie vazne za to nestojis, za tie problemy ktore by mohli nastat by som si nechal zajst chut aj kebyze si emma watson.
winki: Ja to chcem urobiť len v sebe cítim že proste zajtra musím byť sním keď to má byť posledný krát ale neviem ako to dosiahnuť kedže mi povedal že to nejde ;(
winki: máš v príspevku link ale zopakujem to boli sme raz na jednej akcií školskej všetci oňom hovorili aký je to kok.. ale proste bol ku mne uplne najviac milý a tak som sa začala namotávať potom keď sme sa vrátili sme si začali písať, volať a potykali sme si ... Jasné bavili sme sa na všetky témy spolu ale ja by som sním asi vzťah mať nechcela len keby niečo tak dokázala by som si to predstaviť.. To je práve to ,že neviem ako to berie najprv bol milý potom bol hnusný potom zase milý a v stredu mi napísal že to preháňam a ked som sa spýtala prečo je hnusný tak mi povedal, že si musí držať odstup inak vraj nemôže len mi to príde strašne divné aký je moralista potom čo sa medzi nami stalo ://
winki: 1.)Ano veď mama v podstate vie že si píšeme aj to že som chcela byť uňho len nevie čo spolu robíme... A priatelia by mi nato nepovedali nič zlé
2.)Neviem čo by mi povedali možno rodina by sa namňa pozerala ako na blázna inak v pohode
3.) Vedela by som si sním predstaviť všetko nie nemusela on chce aby som študovala dokonca mi to aj stále pripomína že nechce byť dôvod toho že sa nebudem učiť hmmm a čo sa týka detí tie on nechce a ja tiež nie
4.)Koničky/ záľuby no tak máme spoločné to že milujeme šport vela máme spoločne aj čo sa týka filmov a hudby ale natom nezáleží vieme sa rozprávať úplne o ničom a zároveň o všetkom samozrejme keď má svoju dobrú náladu
winki: Ale paradox je že som si minule hovorila že ešte túto sobotu sním strávim a dám mu pokoj a to je vážne to čo potrebujem posledný krát ho objať pomojkať sa sním a povedať zbohom lebo bez toho to nedokážem...