Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nestastna laska

Príspevok v téme: Nestastna laska
erik123

Dobry den. Uz dlhsi cas ma trapi tato vec, a velmi rad by som chcel vediet nazor druhych. Som rozumny typ cloveka, velmi tvrdohlavy, stojaci si za svojim, ´´slusnak´´. Viem dobre planovat, mam dobre logicke myslenie...

Dane dievca poznam uz 2 roky. No len cez socialnu siet. Kazdy si zrejme povie, ze tam ziadny vztah nemôze ist, nic z toho nemôze byt... No ja to vidim len ako aktualny stav, a teda povazujem tych ludi za realnych, nie internetových, nedosiahnutelnych... Vzdy si s nou pisem kazdy den, velmi rychlo som sa do nej zamiloval, ale nic som neriesil, povedal som si zamilovanie ako kazde ine... Nic som jej nenapisal, ale pisali sme si stale a stale. Pomali som zacal planovat s nou buducnost, teda planovala sa mi sama, ja som o tom ani nerozmyslal, naplanovalo sa mi to ´´samo´´. zacal som ju mat velmi rad, stale mam, ona mna tiez. Po 1,5 roku som jej vsetko uplne vsetko napisal, presne na jej narodeniny. Bolo toho priblizne 6 stran, uplne vsetko som jej vysvetlil, aj to, ze je to z realneho hladiska trosku hlupe, no videl som uplne presne co treba, aby sme spolu zili... Ja tie veci vôbec nepovazujem za prekazku, vidim za nimi ciel, a len ten, vsetko tazke sa mi voci cielu zda uplne lahucke, a nicim. Ona vsak tam vidi velky problem. Pise ze ma ma rada, vie dobre, ze ju milujem, a co vsetko by som chcel spravit, no nemiluje ma, nechce ma, ale nikdy mi nenapisala aby som to nechal tak(priamo som sa jej to spytal), stale spolu piseme, nechce ma, ale ani nic neukoncuje. Stojime na jednom mieste uz pol roka, a ja sa tym hrozne trapim, mavam depresie, obcas dostanem aj akoby zachvat uzkosti. Nechcel by som ju nechat ist, nechat ten cely sen spolocny s nou. Co ak staci aby som este vydrzal, a nieco sa v nej pohne, a mozno nema vôbec vyznam dalej cakat. Ona pise, ze srdcu sa neda rozkazat. Je sanca, zeby sa mohla niekedy domna zamilovat? Mam to cez net nechat tak, a ist priamo zanou, a uvidi sa? Je mozne zeby sa nieco potom v nej pohlo? Alebo ju mam nechat ist?...

Ma 19-23 rokov, ja som od nej 3 roky starsi. Pracujem niekolko rokov v zahranici... Je to slusne dievca, tiez rozumna. Nechodi po baroch diskotekach, neopija sa, nerandi s kazdym druhym, to vôôbec. Je velmi pekna, ja az tak nie. Je citovo chladnejsi typ cloveka. Vela vztahov nemala. V starych sa sklamala, takmer uplne prestala verit na vztahy do konca zivota, a tak jej pride zbytocne sa viazat. Obcas mam pocit akoby ani nevedela co je to milovat, akoby nato uz zabudla...
Som si takmer isty, ze tento vztah kazdy zatrati. Zial nik ma nemôze plne pochopit, tak asi poniektory zatratia priamo mna... Ale potrebujem sa uistit... nic za to nedam. Zaujima ma vas nazor, a vopred kazdemu zan dakujem.

oneone

Vsetko by bolo fajn, len musi aj ona chciet. Ja som bol v takomto vztahu skoro rok, potom sme sa stretli (sme z inych krajin, ale v ramci eu..) a teraz zijeme spolu, ona sa prestahovala na slovensku. A aj ked to pre nu nieje idealne, da sa to.

adresar

len snivaj dalej svoj pekny sen ty rojko :D
ludia ti tu radia a suhlasim s nimi a ty furt len svoje trepes. Tvoj cely zivot je le PC nie? rojko zasneny :D

erik123

qwertinka, mas pravdu ze fakt by bolo velmi velmi vhodne, stretnut sa s nou. Ale fakt tak ako si napisal sa neda, no nebudem sem pisat dôvod. Nevyrovnany vztah, no vzdy jeden ´´nahana´´toho druheho. Viac menej nikdy vztah nieje vyrovnany, to je ok.

Sejla, uplne ta rozumiem. V reale zistim na nej strasne vela novych veci tore nepoznam, no som k nej otvoreny, prijmem na nej vsetko co este nepoznam, a aj sa na to tesim:) zeby som ju spoznal v reale. No viem ze je to aj opacne, aj ona nevie o mne vela veci z reality, takze urcite beriem na vedomie, ze by som sa jej nepacil, no aj tak nic by som nestratil...
a fakt nemôzem ist len tak zanou:/
Ale zas nemyslel som to tak nejak v zlom, ze by som jej nepomohol, keby to nevyslo. Jasne ze pomohol. Ale zas nieje to len tak priviest ju sem,, no o tom este porozmyslam.

PavolX, nie nemam ziadny strach. Fakt nemôzem ist za nou len tak, fakt by som zanou inak siel. Viem sa chopit cinu, spravit nieco pre danu vec. Aj ked hlupu, aj ked velmi riskantnu... a to ze neviem ako vonia, jej mimiku, akoze chapem, ale toto su fakt pre mna detaili. Niesom idealista, nepotrebujem zenu presne podla mojho pravitka v tychto detailoch...

Ach neviem, s tym sa mi asi neda nijako pomôct:/

PavolX

a nenazývaj to láskou lebo nevieš vôbec či by sa ti naozaj páčila ako žena nemyslím tým krásu ale celkovo ako písala Sejla mimiku gestikuláciu hlas a slovný prejav vôňu tela(feromony)
to je len tvoja útopia v ktorej sa už dva roky utápaš ale nekonáš. Potreboval by si poriadne studenú sprchu.

PavolX

erik toto fakticky nemá význam ťahať to dva roky písaním a nerobiť ďalšie kroky lebo máš strach. Snívať a snívať ale tak presnívaš so svojou virtuálnou láskou celý život a zistíš že si zostal úplne sám a pres*al si si celý život len snívaním ale žiadným konkreétnym činom. Máš dve možnosti ako sa pohnúť ďalej a to:
- napíš jej že ju chceš navštíviť a choď za ňou čo najskôr a vyjasnite si to medzi vami
- prestaň si s ňou písať a vy*er sa nato.

Sejla

Erik, ty miluješ svoju ilúziu, preto je to také silné. Na skutočnú lásku ju musíš poznať osobne, vidieť jej pohyby, v 3D, mimiku, cítiť jej voňu a počuť jej hlas. Veď ani nevieš ako rozpráva, vieš len ako píše... Chápem, názory, humor, aktivity a povahu do istej miery vieš aj cez net, ale ver tomu, že naživo to je predsa iné a ty ju vlastne nepoznáš.
Ďalšia vec, čo nechápem, keď máš takú dobrú prácu, tak si si nedokázal za 2 roky ušetriť a na pár dní ju navštíviť na Slovensku? Prosím ťa pekne, je rok 2014, letenky sú pomaly lacnejšie ako MHD! A dovolenku tiež môžeš čerpať. Tak čo prečo?
No ešte si tu písal, že by si ju zavolal tam a pomohol jej nájsť prácu atd. A že by to nemalo zmysel, ak by ťa nechcela. Wtf? Ak to prijme, prečo jej nepomocť? Ja som pomohla v zahraničí aj úplne cudzím ľuďom a čo? Ak to medzi vami nevyjde, aspoň budeš vedieť, môžete ostať priatelia, prípadne ona sa odsťahuje inde, alebo odíde spat na Slovensko.

qwertinka

erik, neviem, preco stale pises o tom, co vsetko by si stratil, ved nik nepise, ze zbal si vsetky veci, daj vypoved a chod za nou, co si aj ty uplne pomateny? chces povedat, ze nie je mozne zobrat si dovolenku na dva tri dni a spravit si predlzeny vikend na slovensku? v ramci toho sa s nou stretnut. mozno z toho vobec nic nebude, ale ty sa aspon budes moc normalne pohnut dalej a prestat si stavat vzdusne zamky o niecom, co realne neexistuje a mozno ked ta osobne stretne, tak aj ona pochopi, ze si fajn chlap. aj ked, myslim, ze pokial doteraz nic necitila, citit ani nezacne a ak aj hej, nebude to take silne, aby koli tebe prekonavala vzdialenost a hory doly, ale pokial by to ochotna urobit nebola, aj tak by to nikdy nebol vyrovnany vztah, lebo ty si z nej uplne paf.

erik123

ozimina, mna ziadna dialka neunavuje ako henteho. Velmi rad by som sa prestahoval do jej mesta a tam uz ostal s nou zit...

JuliaCapulet, opakujem. Dialka? No problem :P... Problemi? Uplne v pohode, ale stracam nadej na uspech:/

romeopomelo, kazda jedna prekazka mi stoji za stastie. Ja len to ze sa fakt bojim, ci mam unej vôbec sancu. Taham to dva roky. No povedzme ze s nou spolu pol roka. pred pol rokom som jej vsetko napisal. Do vtedy som ju spoznaval, a tiez rozhodoval sa, ci je naozaj pre mna dokonala... No veru je:) ale stoji to, uplne vzdy a stale, cely cas. A tak sa fakt uz dlho bojim, ze sa to ani nikdy nepohne, aj keby som spravil neviem co:/

keysha777, opakujem, nemôzem len tak zanou prist:/. Stratil by som tym velmi vela, co by mi bolo jedno, kebyze viem, ze somnou nakoniec bude. Lenze ak nie, tak by som bol momentalne fakt v koncoch... Ze som do nej zamilovany. Co zalezi nato, ze je to len cez net? Je to len obycajna dialka, pre mna absolutne nepodstatna. Milujem ju. Akoze ked zistim, ze je o 1cm vyssia, tak akoze by som ju odkopol?:D. Kdezee. Vsetko dôlezite co chcem od jedinej zeny ona ma:) vsetko:)uplne jej dôverujem. Dokonca som si myslel, ze ma istu chorobu, a myslel som si to este predtym ako som jej napisal ze ju milujem, a vôbec mi to na jej mienke v nicm neubudlo... aj keby sa jej neviem co stalo, ostal by som s nou... Myslim ze môzeme povedat, ze tu ´´vyrtualnu lasku´´ som dvoma rokmi vyfiltroval... Bozkavanie, bytie s nou, tym by sa to este doplnilo, a len potom by to malo grady:). A neustale myslim nad prichodom. Kamosi mi hovoria, ze mam prestat mysliet nad Slovenskom, ze co vymyslam vratit sa, ze sem je dobre... Maju pravdu, a len preto som sa zatial nevratil. A dakujem:)

mojpohlad, rozumiem. No povedzme ze nemal som navyber. Naozaj nie. Velmi som tuzil najst si dievca, zenu, no sem v reale fakt ziadna nestoji na nic vzacnejsie, a ulety by ma vôbec nenaplnali... A nebudujem veci az tak len na predstavach. Predsa len 2 roky dennodenneho pisania nieje malo, vsetko aspon trosku podstatne co mi napisala si pamatam, viem kym je, aka je...

mojpohlad

Nerozumiem tebe ani jej. Ty si vobec neuvedomujes ze nezijes realny zivot ?

Ved sa zamysli o com to cele je.
Budujes si fiktivne vzdusne zamky na zaklade svojich predstav.

Vypni ten internet. Pouzivaj ho len v minimalnom potrebnom mnozstve na uzitocne a prakticke veci,popripade odreagovanie a pracu.

A zi realny zivot. Chod von a zacni sa zaujimat o svoje okolie kde zijes, spoznavaj skutocnych ludi a venuj sa nejakym 'zivym' aktivitam.

Teba tie socialne siete totalne pohltili a zmanipulovali uplne nespravnym smerom. A tu mas vysledok.