Chcel by som sa spýtať žien či im vadí ak je partner od nich mladší tak o 1-2 rok, predom ďakujem za odpovede.
Otázka na ženy
Ja mám manžela o rok mladšieho a sme spolu krásnych 23 rokov! Spoznali sme sa ako spokužiaci na VŠ a oproti ostatným bol rozvážnejší, úprimnejší, vyzretejší atď... všetky tieto osobnostné vlastnosti mu zostali až doteraz a preto si ho nesmierne vážim!! a to že je mladší, beriem skôr ako výhodu....
P.S.: keď som mala 15násť, vždy som túžila mať muža o 5 rokov staršieho /tak to bolo u mojich rodičov, brala som to ako vzor.../ a nakoniec takto!!
nevadilo... skor ci by to tebe nevadilo :)
Moj je odomna mladši o rok, a má vaicej rozumu, ako frajej kamošky, kt ma 40! Ináč ja som uz 6sta zena v jeho rodine, kt je rok staršia od muža:) OSUD
tak ako skarabeuska..záleží to od ženy. Ja si tiež neviem predstaviť mať mladšieho, ba ani seberovného alebo o trochu staršieho partnera, jednak ma priťahujú starší muži fyzicky, aj sa so staršími lepšie porozprávam. Ale je to individuálne. Mám kamošky ktoré chodia s rovesníkmi. Myslím si, že to nie je prekážkou, ak to vám vyhovuje obom.
nie, neprekážalo by mi to, keďže sama som mala vzťah s mladším o rok
Je to individuálne, nemôžeš sa riadiť tým, čo Ti tu ženy napíšu, jednej to vadí, inej nie. Dôležité je, ako to bude vnímať tá Tvoja.
Ja napríklad si neviem predstaviť žiť s mužom ktorý by nebol minimálne 3 roky odo mňa starší. Všetci moji rovesníci mi pripadajú takí nedozretí, roztopašní, malicherní, neschopní zmyslupného rozhovoru.
Samozrejme môžeš byť psychicky viac vyspelejší, vtedy je to v pohode.
Ale každý má iný vkus a názor.
určite nie :-)