Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázka na ženy

starsia

blaznis? nevadi som mala priatela ktory bol odomna mladsi o pat rokov a dobre sme vychadzali ja som tiez takej tej troska blaznivej a hravej povahy takze nebol problem. zabavali sme sa a tak. Vztahy niesu o veku ale o povahach. Ked dvaja si rozumeju tak moze byt aj desat rocny rozdiel. Niektori 40 rocni su menej vyzreti ako niektori 25 rocni.

Sejla

0vecka tak mala asi krízu stredného veku a nejakú frustráciu, ale mávajú to aj muži, tiež je to hrozné. Ale taký veľký extrém asi zakladateľ témy nemyslel.

0vecka

2 Sejla zalezi od zeny ja som uz take pary stretol kde sa 40tnicka tvarila ze ma 25 lebo mala 30tnika... :) proste behala s holym pupkom atd celkovo bola nahodena a spravala sa ako 25 rocna akurat ze tych 40 bolo vidno na prvy pohlad...

nelllla

ovecka, ako myslis, ze to vyzera otrasne? my chces tvrdit..ze ak ide oproti tebe par, v kt. je zena starsia o 1-2 roky, tak to ako na vyzore rozpoznas? tazko :D

hej..bavime sa tu o dvoch rokoch..nie o 10 a viac vekovych rozdieloch..tu uznavam, ze je to vidno na vizazi partnerky a moze to vyzerat otrasne, resp. smiesne..ale proti gustu..ved aj stari capi si nabaluju mlade kocicky..

Sejla

No zrovna výhoda to nie je, mladšie si nechcem pripadať a pri nejakom zajačikovi by som si práveže pripadala stará, lebo by som stále vnímala tie rozdielne hodnoty, správanie, skúsenosti. By som mu bola asi taká mama :D

lucia5678

môj otec je od mamy o 3 roky mladší a zjavne im to nevadilo :D ale tak ja si zas neviem predstaviť byť s niakym 17ročným, ale mám iba 19 :D

0vecka

podla mna nevadi skor naopak mam taky pocit ze si pripadaju ze vyzeraju mladsie...ale zvonka to vyzera imho otrasne..

nelllla

ja mam mladsieho o 3 roky a je teda rozumnejsi, zodpovednejsi nez ja, priznavam :D a vsetci v nasom okoli a partii maju "starsie" frajerky..o rok-dva a v jednom pare je dokonca baba starsia od chalana o pat rokov :) je to strasne individualne..vek je len cislo..je podstatne ako si rozumiete a ako vam to funguje

mala som aj starsieho o dvanast rokov..a to uz nefungovalo..ten uz bol uplne inde

bramborka24

Ja som mladsieho priatela nemala,vzdy starsieho o 5-7 rokov (medzi nasimi je 7 rokov:D )...A neviem si napriklad predstavit mat nieco s mladsim,aj ked to neberiem tak,ze mladsi=nevyzrelejsi ;) ..Kamaratka mala napr vzdy iba mladsich :D sto ludi sto chutii :)