beh na hradzi plus cvicenie vo fitku(vazovova, zoracentrum)

leslie

mna take skupinove cvicenie az tak nelaka,skor fitko,ale aj to len v zime...Ok tak si dame vediet,podla Tvojej skusky predpokladam,ze si studentka(aj ja), takze sa mozeme lahsie dohodnut na presnom termine.

bubinka

no, zora je draha, ale je tam akesi ag class, to je cvicenie na brucho aq zadok...a ja potrebujem zhodit :))) ale ja beh beriem...no, ja mam skusku v stredu, podla toho ako urobim, a kedy by som mala dalsi termin pripadne....tak sa zariadim a rozvrhnem si to a dam ti vediet, ale urcite budem chodit behat aj cvicit!:) ale na vazku by si nechodila? tam to stoji 85sk a dokonca v squashcentre hodina stoji tusim 60 alebo 70 len...aj tam som parkrat bola, aj na kick box aerobicu

leslie

ja som kedysi chodila cvicit do Zory,ale mne sa to zda dost drahe.tak som skor za ten beh:)bud.tyzden teda mozeme zacat.ake dni ti to vyhovuje a priblizne o kolkej?

bubinka

aj ja mam stacionarny doma..:)) ja byvam rpi hlavnej stanici, takze.tak od buduceho tyzdna by som sa vedela dohodnut , chcela by som apson dvakrat chodit cvicit na vazovku do fitka..alebo do zoracentra:) a ty?

leslie

ano som z Ba,dokonca byvam v petrzalke.ja mam doma stac.bicykel tak na tom zvyknem cvicit.ty kde byvas?ako casto by si chcela chodit?