Kozmetika Bione

Ivona1

Ja som najspokojnešia s kozmetikou iuvenio, objednávam ju na stránke www.iuvenio.com, je naozaj úžasná krásne moju pleť vyhladila, určite odporúčam.

Suzie345

S touto značkou nemám skúsenosť, ale neviem si vynachváliť kozmetiku z www.iuvenio.com, majú úžasné sérum a aj anti-age NANO, to mi krásne vyhladilo drobné vrásky. A najnovšie som si kúpila peeling a je výborný.

emazara

Ja mám najlepšiu skúsenosť s kozmetikou zo stránky www.iuvenio.com, veľmi dobre ju znáša moja citlivá pleť, je bez farbív a parfémov.

Martina2456

Ahojte, pridám teraz možno tip "z iného súdku". Ale skúšali ste už konopnú kozmetiku? Dovolím si tvrdiť, že je najlepšia zo všetkých BIO kozmetík. Už polroka používam napr. tento krém: www.cannapio.sk. Jednoducho tá konopa v produktoch je zázračná! A príde mi, že aj vrásky sa mi zastavili :D

Pivonka37

Tiež počujem o tejto kozmetike prvýkrát, ale niekedy ju musíš na vlastnej koži vyskúšať. To je najlepšie. Ja som tak vyskúšala vzorky z iuvenio.com a odvtedy túto kozmetiku používam. A som spokojná.

simon97

Ak sa rozhodneš z tejto značky objednávať (čo odporúčam-veľmi mám od nich rada šampóny), tak prednedávnom som objavila zľavové kupóny aj na notino.sk - na notine majú aj značku Bione odkiaľ ju kupujem :) Prikladám aj odkaz -odkaz odstránený- (nájdeš tam aj iné stránky s kupónmi)