Ahojte kocky,mate skusenosti s bio kozmetikou z tejto stranky? Ich ponuka vyzera naozaj super,len by ma zaujimala kvalita a vase skusenosti
Kozmetika Bione
Ja som najspokojnešia s kozmetikou iuvenio, objednávam ju na stránke www.iuvenio.com, je naozaj úžasná krásne moju pleť vyhladila, určite odporúčam.
Vyskúšaj kozmetiku iuvenio, tá je super, odkedy ju používam, krásne vidím zlepšenie na pleti.
S touto značkou nemám skúsenosť, ale neviem si vynachváliť kozmetiku z www.iuvenio.com, majú úžasné sérum a aj anti-age NANO, to mi krásne vyhladilo drobné vrásky. A najnovšie som si kúpila peeling a je výborný.
Ja mám najlepšiu skúsenosť s kozmetikou zo stránky www.iuvenio.com, veľmi dobre ju znáša moja citlivá pleť, je bez farbív a parfémov.
Ahojte, pridám teraz možno tip "z iného súdku". Ale skúšali ste už konopnú kozmetiku? Dovolím si tvrdiť, že je najlepšia zo všetkých BIO kozmetík. Už polroka používam napr. tento krém: www.cannapio.sk. Jednoducho tá konopa v produktoch je zázračná! A príde mi, že aj vrásky sa mi zastavili :D
Tiež počujem o tejto kozmetike prvýkrát, ale niekedy ju musíš na vlastnej koži vyskúšať. To je najlepšie. Ja som tak vyskúšala vzorky z iuvenio.com a odvtedy túto kozmetiku používam. A som spokojná.
o tejto kozmetike pocujem prvykrat
ja mam super skusenost s touto ceskou kozmetikou www.iuvenio.com
Ak sa rozhodneš z tejto značky objednávať (čo odporúčam-veľmi mám od nich rada šampóny), tak prednedávnom som objavila zľavové kupóny aj na notino.sk - na notine majú aj značku Bione odkiaľ ju kupujem :) Prikladám aj odkaz -odkaz odstránený- (nájdeš tam aj iné stránky s kupónmi)
Bione je fajný, na Notine kupis dobre.