Niekto na debatu?

Príspevok v téme: Niekto na debatu?
DannyGirl

caute. Chcem sa len vyrozpravat, pretoze to potrebujem a nechcem zatazovat nikoho zo svojich priatelov. Vypoculi by ma, ale naco? Je tu niekto taky, co nema co robit a mozem sa mu zdoverit s niecim, co som este nikomu nepovedala? Nie je to nic strasne, len mam pocit, ze nerozpravanim o tom som si sposobila problemy

DannyGirl

No ja uz som si takmer ista, ze to je z toho. Z depresii som sa dostala, ale teraz ma trapi iny problem a to, ze nedokazem nadvazovat kamaratske vztahy, pretoze sa bojim, ze zas toho cloveka stratim. Neviem, ako to mam prekonat, je to hlboko vo mne, nerobim to schvalne

jajaa

Dannygirl, ano, teoreticky to mohol byť dôvod, ktorý spustil u teba depresie, ale vieš, depresia je sviňa, môže sa objaviť aj bez dôvodu a zas niekedy ak aj spúšťač má a rozlúštiš ho, ale nemusí to pomôcť k vyliečeniu. Niekedy je možno lepšie prijať veci také ako sú. Sama píšeš, že máš zasebou terapie a berieš lieky. Takže funguješ normálne?

DannyGirl

Ale ved mozme kludne aj tu :)Mam taku asi traumu alebo ako by som to nazvala...este z detstva. So susedkou sme boli najlepsie kamosky. Boli sme spolu stale, zazili toho naozaj velmi vela a rozpravali sme sa o vsetkom. Boli sme ako sestry. Jedneho dna som sa dozvedela, ze sa stahuju do ineho mesta. Ona mi to ani nepovedala, dozvedela som sa to od cudzich ludi. Ani sme sa nestihli rozlucit a boli fuc. Bola som z toho velmi nestastna, ale tak co uz, prekonala som to. O niekolko rokov neskor som zacala trpiet tazkymi depresiami spojenymi s pokusmi o suicidum. Lieky, nespocetne mnozstvo terapii, na ktorych sme prebrali od mojho narodenia snad vsetko. Az neskor som si uvedomila, ze tieto problemy mozu pramenit z tejto skusenosti. Odchod kamaratky som prezivala ako smrt, pretoze tu odrazu nebol niekto s kym som travila tolko casu. Nikdy som sa z toho nespamatala. A odvtedy nie som schopna nadviazat kamaratske vztahy. Povedz mi prosim na to nejaky svoj nazor.

Bebeb

Keď chceš môžeš mi napísať na pokec alebo môžeme popísať tu. Moj nick tam je 19mazducka a ked chceš na mail tak 19mazducka@azet.sk ...ale mail často hapruje..alebo keď máš iný návrh.......rada ťa vypočujem :)