Som normálny?

Agnes998

Samozrejme ze si normalny, vela ludi ma prvy sex este ovela neskor, poznala som chalana ktory to prvy krat robil v 28. Ako tu uy bolo povedane, nechajte to plynut, nesilte sa

excentrik

Okolie do tvojho sukromia nic a kazdemu, kto sa ta na to pyta povedz, nech sa nestara. Pod oralom asi myslis lizing, ci?

Sharon85

Podla mna nie su normalni ti, co sa ponahlaju... mas 17, viem ze v tomto veku uz vela deciek sexuje, ale pozri, nie je to nutne... ja som mala 22 ked som prisla o panenstvo a vobec nemam pocit, ze mi nieco uslo, ze to nebolo skorej... ked sa na to s priatelkou necitite, tak to nechajte plynut. mozno na to este nie ste pripraveni, keby ste boli, tak k tomu uz dojde :) a ani to ze ste spolu 5 mesiacov nehraje taku rolu... ja som sa s mojim vyspala az po 4 mesiacoch chodenia a to som mala o 5 rokov viac nez ty... taze klud, urcite tymto aj priatelke imponujes, ze na nu netlacis. o to viac si ta bude vazit, uvidis. ked obaja budete citit, ze to uz chcete, tak sa to stane. hlavne to nerobte len preto, ze si myslite, ze by sa uz patrilo, to urcite nie!! :) nechajte to plynut a potom to bude o to krajsie a hlavne prirodzenejsie. lebo sa to stane vtedy, ked budete chciet VY, nie ini... :) vela stastia a budte opatrni, ked k tomu dojde - vies ako to myslim ;)