Sen...čo znamená?

Príspevok v téme: Sen...čo znamená?
vinea

Pekný deň Vám prajem :)

Ak viete niekto vykladať sny, tak by ma zaujímalo, čo znamená, ak sa Vám sníva s viacerými mŕtvymi, ktorých poznáte (boli to tí najbližší členovia mojej rodiny..nebohá mamička, jej otec matka, čiže môj starký starká).
Bol to inak veľmi príjemný krásny sen, bol veľmi živý reálny, akoby to bolo všetko naozaj, mala som z toho sna veľmi dobrý pocit, až po prebudený som si vlastne uvedomila, že sa mi snívalo už s nebohými...no v tom sne to bolo krásne, mala som z toho dobré príjemné pocity, bola tam pohoda pokoj šťastie smiech, boli v takej podobe, ako si ich pamätám ešte pokiaľ žili v plnej sile a kráse. Všetko sa to odohrávalo v dome, že sa k nám nasťahovali a začali s nami bývať žiť, že boli spolu s nami v tom dome a pekne sme tam spolu nažívali, bol tam pokoj mier láska atď. Proste žiadne zlé negatívne pocity, žeby nejaké varovanie či čo mi z toho nevychádzalo.
Nič výnimočné sa inak v mojej realite nestalo, žiadne výročie, alebo niečo podobné nebolo, ani som na nich práve "nemyslela", prípadne, že by som si fotografie atď prezerala či niečo podobné, takže nechápem "logickú" príčinu, prečo sa mi práve s nimi a teraz snívalo.
Neviete prosím, čo môže tento sen znamenať? Pozerala som síce aj snár...ale)

MATOS

Súhlasím s ddana. Jednoducho sen a celý mozog je ešte jemne človekom neprebádaná oblasť, ako funguje a podobne. Kľudne to mohlo znamenať to, že Ti chýba niekto, komu by si sa mohla vyrozprávať po prípade sa pri ňom uvoľniť. Ale môže to znamenať aj niečo iné. Čo, na to by si asi vedela nájsť odpoveď skôr Ty.
Prajem pekný deň a veľa šťastia :)

ddana

príjemný pocit zo sna je super. Kedy si naposledy cítila takú radosť? V akej situácii? Mne sa napr. snívali už 4, ktoré úplne súhlasia s tým, čo prežívam v realite s úplne iným problémom.