Ženské hormóny a rast pŕs

vitavi

Keby ti radšej poradil znížiť tvorbu testosterónu tak, že budeš jesť menej mäsa, vajec, syrov a slaných jedál. A prijímať viac vit. E v kvalitnom oleji.

plnenabuchta

ano papkaj tabletky aj tri naraz budes mat krasne velke prsia ako melon a pecen oblicky zaludok krv si doj**es. Niektorym to mudro mysli co su ochotny urobit kvoli velkym prsiam aj jaj. Boze osviet im mozgy!

lulaly

ty musis byt retardovana, ak riskujes zivot, kvoli prsiam, kt ti splasnu len co to vysadis. a cim dlhsie to budes brat, tym vyssie riziko embolizacie a rakoviny budes mat. well done.....

L.Borgia

mám silné pochybnosti, že nejaký gyndoš by si toto zobral na triko. každá antikon má kvantum vedľajších účinkov a keby sa ti niečo stalo, koho pôjdeš žalovať hm?

ak si zdedila hrudník po fotrovi, tak sa s tým zmier, alebo si našetri na silikony.

prsia ti narastú v tehotenstve, pri náraste telesnej hmotnosti, je pravdou, že hormonálna liečba zadržiava vodu v tele a preto sa prsníky zdajú na pohľad krajšie, akoby naliate. ale užívať kvôli tomu dvojnásobnú dávku HAK je hazard so zdravím :)

akinom007

Preboha to co je za gynekologa? neporadila ti to skor kamaratka alebo niekto? nemozes brat predsa 2 tabletky denne! toto ti nemohol poradit ziaden gynekolog!
a ked uz by sa ti aj zvacsili pri uzivani Hak tak po vysadeni sa ti vratia do povodneho stavu po par mesiacoch

Agnes998

Rast prs ovlypnuju zenske hormony len minimalne, dolezita je genetika. Uplne ploche baby nemaju menej zenskych hormonov ako prsatice. Na antiku su niektore baby trocha citlive, ze sa im z toho mierne zvacsia prsia ale vacsina nie. Ak si nereagovala na jedno balenie, prsia ti nenarastu ani z dvoch.

MultiLevel

Haaaaa???? No veru, nie som odbornik na antiku, ale toto sa mi absolutne nezda! Na rast prs sa daju pouzit rozne prirodne vyzivove doplnky, tu na fore k tejto teme pisal dost RNG.
Preboha, len neber naraz dve balenia! Ziadne prsia ti z toho nenarastu, akurat si neskutocne rozhodis cely organizmus!