Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, ktorý proteínový drink je dobrý, s ktorým máte dobré skúsenosti. Chcela by som ho na olovrant, keďže nestíham v škole olovrantovať (cca 16:00-16:30), a potom hneď keď prídem (cca 15:30-18:00) začínam tréning. Chcela by som aj nabrať svaly, aj schudnúť. Beriem L carnitine pol hodinku pred behom.. Ráno-chodím behávať (cca 30-50minút), a potom po tréningu (cca 30-50 minút). Samozrejme mám aj upravený jedálniček - ráno po tréningu (cca do hodinky) ovsené vločky+nastrúhané jablko+škorica+nízkotučné mlieko,alebo voda, na desiatu čo ostane za rańajok, alebo ovocie, alebo vajce s chlebom. Na obed nejaký diétny obedík rozdelený na dve porcie, a potom olovrant (tu by som chcela ten nápoj), po tréningu potom hneď dávam srvátkový proteín (cca okolo 19:00) a večeriam okolo 20:00, lebo spať chodím okolo 22:00 ... to je môj rozpis.. a chcela by som poradiť hlavne v tom drinku :) (a tiež sa opýtať či môžem miesto vločiek použiť detskú ryžovú kašu).. Ďakujem :) / našla som tieto:ULTRA LOSS SHAKE / nutri.sk
Proteínové drinky pri cvičení
Zajačicabett
Ja pijem Scitec 100%ny cokoladova prichut a som spokojna
Davam si ho pred cvicenim hodinku( polovicna davka) potom do 45 po cviceni a niekedy si ho supnem aj na desiatu ked nestiham ale teraz som skor presla na 100%(skutocne 100%ne ovocne stavy na ranajky a doobeda).
2Baska4
Ty "papas" jedine tak svoj herballife a aj tak ti to nepomaha, kedze vyzeras ako vyzeras. Tak tu uz PRESTAN oblbovat ludi a vypisovat do kazdej temy o chudnuti svoju mailovu adresu, je to trapne.
Scitec to vedia hlavne s chutou, suroviny maju aj tak vsetciplus minus rovnake - dodavaju im to tie iste firmy.
ale vlastne suroviny si dost zodpovedne robi firma Reflex Nutrition, srvatkove a asi aj micelarne izolaty robia bioaktivne, tj za studena,takze v nich nie su degradovane tie specificke peptidy.
tych by som urcite skusil.
2 dozubledog myslis ze scitec je dobry? ja berem scitech uz mozno 5 rokov... a som s nim spokojny ale v poslednej dobe rozmyslam o zmene
ten L-carnitin mozes rovno vyhodit.. inak protein asi polhodku pred treningom a po treningu najprv sacharidy a potom proteiny.....