Dobry den.
Som muz, mam 26r.,175cm/80kg. Nefajciar.
Asi pred 10. tyzdnami som si vsimol, že pri pohybe hrudnika do strany, nariklad pri uklone, mi z z hrdla ako keby vysiel vzduch sprevadzany chraplavym zvukom. No kedze ma to niejak neobmedzovalo, neriesil som to. Po dvoch dnoch som zacal pocitovat ako keby tlak vpravo v podbrusku. Nevedl som, ako sediet, bol som z toho nervozny. Potom sa mi zacala tocit hlava. Obcas som pocitoval trpnutie prstov lavej ruky. Zasiel som teda za doktorom, ten mi spravil sono brucha+ semennikov, popocuval ma a dal mi Xanax. Ked som ho zacal uzivat, problemy sa na urcitu dobu stratili (cca 7dni). Teda az n to chrcanie, no potom sa vratili spat. Myslel som, ze to je z chrbtice, tak som siel na rehabilitaciu (nakolko mam skoliozu a oplostenu krcnu lordozu). Rehabilitacia vsak nepomohla. Kupil om si kynedril a zacal som ho uzivat. 2 tyzdne bolo dobre, no potom sa priznaky zas vratili. Znepokojuje ma to chcrčanie pri pohybe hrudnika. Ked lezim na chrbte a hlboko sa nadychnem, tak citim ako keby zavibrovanie niekde 10cm pod ľavou lopatkou. Tak isto citim, ako keby nieco mam v krku pri lavej klucnej kosti. Cely den sa mi toci hlava, som nervozny, nepozorny. Ten pocit v krku ma nuti obcas odkaslat. Nestretol sa niekto s podobnym problemom? Dost sa bojim.
Dakujem za kazdu radu.