Panic - depresia, beznaladovost

Príspevok v téme: Panic - depresia, beznaladovost
Flaarik

Ahoj mam 21 rokov hnusny vek, byt panic mal som o to prist na strednej skole, neni to nic o co by som mal stat. Problem je ze ked som na strednej pocuval tie temy ako mal kdo sex, len to vo mne prehlbovalo totalnu zlobu, k tomu ze ja nemozem mat to co ostatni a to pravidelny sex. Samozrejme cele 4 roky ma len v triede ignorovali nic nove. Vidim to tak ze zomrem ako panic, bezdetny nikdy nezadany, chyba mi v zivote nejake vzrusenie.

Kazdy je zadany len ja nie ako vidim, a to vypadam celkom dobre, vypadam na 15 rokov a mlado dbam o seba. Nechodim na ziadne ozran festivaly, diskoteky ani nic podobne. Chodim do kaviarne restauracie, kde sedim sam ako dement. Ak sa niekdo chce pytat ci mam kamaratov mam ich 0. Mam absolutnu depresiu s toho ze som panic, nemam naladu hladat pracu, co tam najdem nic sproste peniaze ma stastnym neurobia. Chcem mat sex ale zo stetkou spat nebudem mam svoju uroven. Neviem preco by som mal za to platit, verim ze som v tom dobry ale dievcata ma skusit nechcu ich problem maju skodu.

Tuto v TN a okoli alebo v BN asi neni normalneho dievcata vygebrene a diskotekove ja nepotrebujem co my daju na hajzloch v pajzli na take ja nie som. Nepijem a nefajcim neznasam to.

Nina.

Ale stále si nenapísal čo jej vieš ponúknuť ty a ako by si s ňou trávil čas? Ako by si si predstavoval ten vzťah? Ak toto nevieš, tak si to najprv ujasni a až potom si ten vzťah hľadaj, lebo inak to nemá význam.

Flaarik

Tak co ocakavam od vztahu, ake mam mat ocakavania od toho co som nikdy nemal, samozrejme ze nechcem sex hned, som panic bohuzial a neni to moj styl. Prvy sex je vzdy zrejme tazsi na psychiku tak netreba hned hrr. Ale musim byt drsny pre dievcata ze som sexualne zalozeny. Tak vedel by som mat dievca naozaj rad, ale nemam mat ake rad.

Dilin0

konstruktivne riesenie, postav sa a vypadni von ,nemusis ist do krcmy/baru ale vypadni hocikde ,hoci sa len prejdi po meste, chod sa bicyklovat.chapeš? fakt neviem ci si naozaj taky hlupy alebo toto vsetko je len vymyslenea ty sa doma nadtym vsetkym smeješ

Nina.

Mňa by fakt zaujímala jedna vec. Zatiaľ si iba rozprával o tom, čo nemáš rád a čo očakávaš od druhých a od žien. Tak by ma zaujímalo, že či si sa niekedy zamyslel nad tým, čo ty môžeš ponúknuť žene? Vážne, úprimne a seriozne sa pýtam - čo by si jej ty ponúkol? Ako by si s ňou trávil čas? O akých témach by si sa s ňou bavil? A dokázal by si aj počkať na ten sex pár mesiacov? Alebo ti ide iba o to sa s nejakou vyspať? A ako by si si predstavoval vlastne ten vzťah? Vážne toto ma veľmi zaujíma.

anjelik *

Ako vravím, zlatý si ty chlapec. :o)) Ak to mala byť milo mienená otázka na môj vek a prejavený záujem, tak ako je tvojim zvykom, zase raz mimoriadne nešťastne. :o))) Spadám do tej prvej nežiadúcej kategórie a písala som nie z dôvodu nudy, ale ako pokus ti pomôcť. Plus mi je vlastný zmysel pre absurdný humor a ty si jeho dokonalým stelesnením. ;o)

Dilin0

ty si hlupak..a to nemyslim ako nadavku ale doslova ako moj nazor ze si hlupy nevzdelany clovek ..ze nemas rad povrchnich pritom sa nim si...hocikto hocico povie tu furt to iste trepeš dookola to len svedči o tom ze si dement na ntú..ani ta nelutujem ,co viem urcite ze si zenu nikdy nenajdes..a ti ludia co ti tu pisu sa im len cudujem ze ich to este bavi

Flaarik

O ake city my ma akoze ist? Tak skoda dievcat ich skoda, a nejaky extra chovatel co sa musi predvadzat nie som, a chvalenkar tiez nie ako som povedal. A bavia ma PC hry League of legends parada a zabava, Mat tak herny PC tak World of Warcraft najlepsia online hra s uzasnym svetom ako len ja a mam herne konzoli, ale dievcata technika nezaujima, okrem ohavarania ich nebavi nic taketo. beztak ani neviem aka si vekova kategoria ci nejaka stara zenska 30+ co nema co robit alebo nejaka nastrocna. Som na fore tu co my bohate staci.