Velmi vas prosim,poradte mi niekdo co sa vyznate v tabulkach alebo diagnoach,ake oznacene je pre bipolarnu poruchu tazkeho stupna? Nikde to neviem najst...vopre dakujem za rady
Poradte mi s diagnozou
zavaznost posudzuje psychiater na zaklade roznych hodnotiacich škál, v ziadnom pripade to neposudzuje pacient
vsetko zavisi od spravy osetrujuceho psychiatra a prihliada sa aj na hospitalizacie a prepustacie spravy z nemocnice, ty ziadny stupen nikam neuvadzas, uvadza ho tvoj psychiater
Potrebujem to zistit,nakolko som na polovicnom id z BAP zmiesany stav...posudzovana som bola cca 2 roky dozadu...no od tej doby mi je v podstate horsie...moja terajsia dg je BAP aktualne v tazkej depresii bez psychotickych priznakou...chcem si podat o cely id a vsak v tabulke miery poklesu schopnosti je tato dg rozdelena na stredne tazky stupen a na tazky,no ale nikde nieje kedy ten tazky stupen je..podla coho to usudzuju,chcem to vediet preto,aby som si neziadala zbytocne,,,,
ved si zavolaj tej, co ta diagnostikovala...preco je pre teba dolezite cislo nejakej diagnozy, co ti nejaka lekarka urci, pojdes dalsim dvom a napisu ti uplne ine diagnozy a cisla..premyslaj radsej nad vyliecenim, nie nad diagnozami..
a tazky stupen sa mysli teraz aka faza-depresivna? a je s psychotickymi priznakmi, alebo bez nich?