Gynekolog

sara11

nie je zac :) urcite este ma nejake volne miesta, ale treba ist cim skor, uz teraz ma toho vela a myslim ze je len otazka casu kym nezastavi prijem novych pancentiek

Nancyy

No len dúfam že ešte má nejaké voľne miesta.:P ..Lebo už som dlhšie uvažovala o zmene..najbližšie čo budem mať cestu okolo tak sa tam stavím a sa opýtam sestričky.:) ..a tebe ďakujem za príspevky.:)

sara11

jaaj, no tak to je trosku blbe :D ale tak pravo na zmenu doktora mas bezohladu na to ci maju spolocnu ordinaciu alebo nie... pozri ved Surgent sa o tom nemusi ani dozvediet, pojdes rovno k raucinovi a povies sestricke ze chces zmenit, si myslim ze nebudes ani prva ani posledna :)
popripade skus Saadeho, no tam sa vraj dost dlho caka, alebo Vojtasak, ale ten je zas drahy... podla mna je Raucina najlepsia volba :)

Nancyy

No to je v tom že ja som tam u Surgenta.:D a ako tak pozerám tak oni majú aj najlepšie zariadenú ordináciu že majú tam všetko čo treba, aj to objednávanie je super.:) ..a je to trošku divné prejsť od neho ku druhému čo tam tiež pracuje v tej istej ordinácií..:D

sara11

ja mam Raucinu a som velmi spokojna, da sa unho objednavat cez internet na presny cas, takze ma vzali vzdy hned ako som prisla alebo som cakala max. tak 5 minut :)