neprijemny vzhlad

RNG

Na ladviny nezaskodi obcas brat niektore kysle ovocia, napr brusnice. To cisti plak=usadeniny na stenach. Alebo pit caj z andskej byliny chanca piedra, ktory zaroven rozpusta kamene a je aj mierne antibakterialny.

brokeninside

to supanie chodidiel moze byt urcity druh plesne. najlepsie na to pomaha nechtikovy zapar. treba si v tom mocit nohy...zarucene pomoze, ak je to plesnoveho charakteru..

hide

Pitnym rezimom tie kruhy pod ocami nebudu a ani spankom..pocitacom taktiez..to vravim podla seba..
pijem niekedy aj 5 litrov vody denne, spim niekedy 11-12 hodin a pri pc som tak jednu hodinu za den..prava pricina musi jestvovat inde, no aj ja by som rad vedel, ako sa ich zbavit alebo ich zakryt..da sa to nejako? poradte nejake doplnky kde ich kupim i cenu dik

agina

Tie kruhy pod ocami a supajuce sa paty hovoria jasne.Mas problem s oblickami.
Akne su v pubertalnom veku normalne, na tvojom mieste by som sa tym nezatazovala.

erika1

Kruhy pod ocami- v nasej rodine je to asi dedicne a tak si z nich velmi nerobime, hoci kremiky, korektory nie su vynimkou. Akne na chrbte- slnko je naozaj najlepsi lekar, nielenze "dava" vitamin D, ale robi nam aj dobru naladu. Mne na akne pomaha jednoducho voda pre muzov po holeni so septonexom 378, myslim, ze rovnako by mohla pomoct Alpa. Supajuca koza na chodidlach- nie je to vzdy zalezitost manikury, ale aj v akom prostredi su nohy pocas dna. Napriklad ak su nohy zaparene, nedychaju, mozu chytit pliesne "vdaka" rôznym bakteriam. Problem robi aj prostredie, kde vela ludi chodi bosych (bazeny, sauny, satne..) Pokial sa ti koza supe na chodidlach mimo prstov, je to ten lepsi pripad a pomoze ti opatrna pedikura (jemna pemza alebo len rukavicka a peeling na chodidla, potom natriet kremom s obsahom: petrolatum- vhodny aj na ekzemy, moze obsahovat aj paraffinum, lanolin a navliect foliu-napr. igelit a ponozku). Nohy si mozes natierat aj bylinkovymi kremami - nechtikovym, tea tree oil telovym mliekom.. Pokial sa kozicka supe i medzi prstami, skus antisepticky puder, no najvhodnejsie by bolo navstivit koznu lekarku, pretoze nie je jednoduche rozoznat pliesen. Liecba pliesni, ktora sa casto dostava az pod necht (necht je mozne zostrihat az do polovice obvyklej velkosti povodneho nechtu) a liecba casto trva az 3 mesiace.

Alternativa

Tvoje kozmeticke prejavy maju casto naozaj priciny v nerovnovahe organizmu :
Kruhy pod ocami - ladviny - aky mas pitny rezim? /2-3 l/
Akne - zazivacie problemy - dopln cerstvu zeleninu, ovocie, nutricne vyvazena pravidelna strava, ziadne hotove jedla /maju vela soli, glutamat/
Chodidla - po osetreni si na noc daj na ne hrubsiu vrstvu kremu, foliu a natiahni ponozky. Za 2-3 dni bude kozicka ako na detskom zadocku :D.

izabelka

kruhy pod ocami som pocula ze to mozu byt problemi s ladvinami , akne na chrbte ibaj do solarka supajuca koza na chodidlach ibaj na pedikuru a ak nie tak si kup pemzu a oskrab si ich sama to je problem

fraisee

kruhy pod ocamie - dievca, bud sa vyspi alebo tam daj nejaky korektor/rozjasnievac. akne na chrbe - vystavit na slnko a pedikuru poriadnu, starat sa o nohy, spreje balzamy, kupele.