Spotené pazuchy

Príspevok v téme: Spotené pazuchy
oned

Môj problém je ten, že sa na verejnosti veľmi potím pod pazuchami. Je to zrejme tým, že sa veľmi stresujem (nemám sociálnu fóbiu ani nič, som už proste taká povaha). Mne samému by to neprekážalo, ale je tu ten problém, že akonáhle si to niekto z mojich známych všimne, sú voči mne veľmi odmeraní a akoby so mnou nechceli už nič mať. Povedzte, prečo je to pre ľudí taký obrovský problém? Každý mi vždy hovorí, že som milý, slušný atď...ale akonáhle to zbadajú, je to pre nich veľký problém.

zewa

Vyskusaj Driclor z lekarne. Alebo nos oblecenie, kde to nie je vidno. Ale ak to tebe samotnemu nevadi, tak kasli na ostatnych.

dilmah

Už som to tu spomínala pri podobnej téme ako je tvoja. Ja s tým problémom bojujem roky rokúce a nepomohlo mi nič až na Driclor. Potenie prejde po treťom dni použitia - vždy na noc. Nepreháňať s potieraním, lebo si môžeš spáliť pokožku. Pri pálení potrieť krémom.

karolinka122

chapem, ziadny antiperspirant nezabral nato ani mne, jedine Eucerin, to je taka specialna vodicky v rozprasovaci, musis si to davat ale iba vecer po sprche, staci jeden strek pod kazdu pazuchu a na druhy den rano mas cely den pokoj, naozaj, len toto mi zabera, kupis v lekarni cca 8 eur.

Marty65

Moj 20 rocny syn mal podobny problem asi pred 3 rokmi. Myslim si ze je to prirodzene u dospievajucich, su to hormonalne zmeny a pod,hamblivost, stres a pod. Tym som presla aj ja a naviac sa mi potili aj dlane no hotove peklo aj nohy. NO po case sa to akosi samo stratilo po rokoch. Ja ti vsak chcem nieco poradit, co pouziva moj syn doteraz a ozaj mu to pomaha. Ide o produkt z lekarne a vola sa DRICLOR roztok. NIm si potries pazuchy CO nejakym zazracnym sposobom zabranuje poteniu. Najskor si vsak precitaj prib. letak prip sa porozpravaj s lekarnikom, ktoremu doverujes. Fakt to pomaha, vyskusaj , stoji to vsak asi cca 8 Eur, treba z toho malicko a dat aj nejaku pauzu.

arnoldo

raz v jednom casaku som cital reklamu na take vlozky ktore sa prilepuju neviem ako na podpazusie aby absorbovali pot a neboli flaky ale neviem ako sa volali ani aka firma. Skus dat do vyhliadavaca nieco v tom zmysle ci ti nevyhodi nieco na ten sposob. Potom este existuje akysi kozmeticky zakrok a tiez by si si mal dat vysetrit hormony najma stitnu zlazu ci to nema nieco s tym spolocne.

oned

Lenže mne na to žiadny antiperspirant ani deo nezaberá (lebo je to zo stresu). Navyše je to také intenzívne, že to presiakne aj cez viac vrstiev. Vďaka dezodorantu síce nesmrdím, ale to mi je nanič, ak to vidno :(...

arnoldo

ty si chalan? rob to ako ja hol si pazuchy, ja to tak robim a pouzivaj nejaky antiperspirant alebo deodorant aby si sa menej potil a nesmrdel. Dnes sa to nenosi ani u chalanov aby smrdeli najma ak chces chodit s nejakou babenkou musis voniat ale nie ako drogeria ale jemne. Spotit sa spotis neexistuje aby si sa vobec nepotil ale aspon nebudes smrdiet.