Neviem ako dalej

Príspevok v téme: Neviem ako dalej
hen

Problem so psychikou
Potrebovala by som poradit...,myslim ze to sposobuje hlavne skola, v ktorej sa mi moc nedari, nebavi ma, avsak odist nedokazem, lebo stratim podporu rodicov, a uplne sama sa o seba asi nedokazem postarat a trocha sa toho bojim co si priznavam, avsak to teraz nie je to co chcem riesit....skola ma dost psychicky znicila, uz sa ani nedokazem tesit z nicoho, nic ma nebavi , zijem zo dna na den a najhorsie zo vsetkeho je to ze si to vybijam na ludoch ktorych mam rada, neviem sa pohnut z miesta , citim sa akoby sa mi vsetci obratili chrbtom a nechapali ma...zo psychologom to riesit nechcem aj ked tusim ze to bude asi prva vec co mi tu ludia poradia, chcela by som teda radu ako to skusit sama ako sa s tym vyrovnat ako sa vyrovnat s tym ze zivot nie je taky ako chcem? Bola by som rada keby ste mi dali nejake rady alebo odporucili naspon literaturu ktora by mi pomohla...za rady vopred dakujem

P.S.: predtym som bola v postate stastna a vyrovnana, aj ked som naladu nemala niekedy dokonalu tak ma to rychlo preslo, tiez chcem pripisat ze nemam vela kamaratov som hanbliva a neviem moc komunikovat s ludmi, co tiez prispieva k tomu ze sa citim neschopna