prečo ???? sklamem toho naj človeka ? on mi dal silu žiť a ist dalej a ja 0 to vždy pokazim ,, načo tu mam byť doveroval mi že to zvladnem a ja teraz nema ani na cestu do roboty hmmm a vlastne su ludia ktory chcu žiť a nemožu lebo su na vozičku maju rakovinu a ja chudera ,,, jajj tak tak
Nechcem tu žit prekažam každemu som gemblerka
po prvé, neprekážaš každému - väčšina ľudí ťa ani nepozná
po druhé, asi si na tom závislá, takže tvoje zlyhania nie sú prekvapujúce
po tretie, nie si v tom sama a určite nie je riešením, že by si tu nemala byť. Naopak, treba sa liečiť, keď inak nejde tak u odborníka, asi u psychiatra.
Mala by si si priznať, že to sama nedokážeš ovládať a urobiť všetko pre to, aby si zmenila to, čo zmeniť môžeš. Okrem vyhľadania odbornej pomoci prijať opatrenia: nechodiť do herní, nechodiť ani okolo herní, aby ťa to nepokúšalo, nenosiť pri sebe väčšiu hotovosť, ktorú by si takto mohla minúť, zakázať priateľovi a známym, aby ti požičiavali peniaze, ak je riziko, že prepadneš pokušeniu a pôjdeš hrať. Radšej nech idú s tebou a kúpia ti, čo potrebuješ, aby mali istotu, že si ich neutratila na hry. Stanoviť si prísne pravidlá na hospodárenie s peniazmi, vyčleniť na jedlo, bývanie a nutné veci, zvyšok na nejaký časovo viazaný účet, aby si ich nemohla pri prepadnutí chuťou hrať tak ľahko vybrať.
tak sa zmen :) mas hlavu, mas rozum (verim tomu), takze pouzi svoje myslienky a zmen sa....
furt sklamem čo sa stane ked to spravim už som to spravila a čo aj tak som zlihala som ako časovana bomba taka ako ja tu nema čo robiť
a co hras