Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mladsie a starsi

Príspevok v téme: Mladsie a starsi
bestial

ahojte, viem ze ma nic nie je do druhych a mam si riesit svoje starosti, ale len tak ma zaujalo ci vobec moze byt mlada kocka so starsim chlapom z lasky, ze skutocne obdivuje jeho osobnost nielen zazemie a prachy, lebo v poslednej dobe vidam mnoho parov mlada zabka a chlap 35 - 60, neviem mozno som prizemny ale moze vidiet mlada baba na pupkatom krivajucom chlapovi nieco viac ? napr minule som stretol spoluziacku z vysky s chlapom, vizaz hroza, ale ona mi rozpravala aky je uzasny, vyspely, nemusi s nim riesit hluposti ako s predoslym chalanom, no a robi riaditela obchodneho domu mimochodom, tak otazka ostava myslite ze moze ist skutocne o uprimnu lasku alebo je v tom zenska vypocitavost do buducna ?

skarabeuska

Ja chodim s muzom ktory ma odo mna 8 rokov viac. Nikdy som nebola spokojnejsia. Je mudry, rozvazny, nepotrebuje sa ukazovat ze je frajer, alebo pit s kamosmi, alebo balit zenske, a take bezne pubertiacke veci, co chlapov drzia strasne dlho. Najviac si na nom cenim toto, ze je uz vybujaceny a chce si zalozit rodinu. S mladsim by som nedokazala chodit a riesit jeho opice, a kde sa valal po priekopach po prepitej noci.