Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mladsie a starsi

Príspevok v téme: Mladsie a starsi
bestial

ahojte, viem ze ma nic nie je do druhych a mam si riesit svoje starosti, ale len tak ma zaujalo ci vobec moze byt mlada kocka so starsim chlapom z lasky, ze skutocne obdivuje jeho osobnost nielen zazemie a prachy, lebo v poslednej dobe vidam mnoho parov mlada zabka a chlap 35 - 60, neviem mozno som prizemny ale moze vidiet mlada baba na pupkatom krivajucom chlapovi nieco viac ? napr minule som stretol spoluziacku z vysky s chlapom, vizaz hroza, ale ona mi rozpravala aky je uzasny, vyspely, nemusi s nim riesit hluposti ako s predoslym chalanom, no a robi riaditela obchodneho domu mimochodom, tak otazka ostava myslite ze moze ist skutocne o uprimnu lasku alebo je v tom zenska vypocitavost do buducna ?

zlodejMeciar

moj nazor 10-15 este v pohode ale 20 to nech mi nikto nehovori ze je normalne, sak to je stvrtstorocny rozdiel v zmyslani.

a keci typu ze starsi su vybureni a pod si nechajte pre blbsich, to akoze kazdy tridsiatnik sa vala po jarkoch, kurvi sa? chodte niekam, neviete si dobre vybrat mladeho tak si vyberiete este lepsie stareho tam je problem

prachatydedo

prachy su zatym same prachy a prachy. ti stari dedovia im vedia len prachy ponuknut a oni im zato cmulaju vtaka. ale taka mlada baba si najde deda pre peniaze a milenca mladeho na sex. a tak ma aj jedno aj druhe len je otazka kedy sa to prevali a nechaju ju obaja :D tam nemoze byt laska iba ak laska k starcom - gerontofilia :D

genova

no ja mam 40 a moj manzel 60 nema prachy lubim ho aky je jeho povahu jeho pokojnost a humor..vsetko berie s humorom a cestujeme ked sa da....neviem ci by som si to uzila pri muzovi mojho veku asi by sa ukazoval jaky je playboy frajerske reci a mozno aj zalety za nejakou inou..Iked musim podotknut ze moj manzel ma 60 ale kondicku ma jak 20rocny...ale jak pisem rozvany rozumny,humorny,...mozno niektorym zenam ide o peniaze a urobia hlava nehlava vsetko preto.A take zeny u mna nemaju charakter.....

sewie

pred par mesiacmi som bola na svedbe mojej kamaratke. Ona ma 29 a jej manzel 46. plakala som jak male decko, lebo taku hlboku lasku a radost aku som videla v ich ociach som asi u nikoho nevidela! mimochodom-on peniaze nema. snazi sa ako moze udrzat chod baru ktory mu krachuje pod rukami...takz hej-moze tam byt uprimna laska! a nie vsetci starsi su pupkati....
ja si myslim ze namiesto toho aby sa mladi chalani(muzi) zamyslali nad tym ci su vsetky zenske len na peniaze, mali by rozmyslat comu by sa od tych starsich muzov mohli priucit, aby ich tiez tie zeny(dievcata) tak chceli

Sejla

Kkaffik má pravdu, aj ja idem sem tam sama s otcom na kávu/do mesta a teda už si fakt mysleli, že sme pár. Ľudia sú blbci..

kafe

bestial, a napadlo ťa niekedy, že mladá žabka môže byť vonku so svojím dedkom/otcom? A neni v tom nič ale VOBEC NIC sexuálne? Že si šli sadnúť na kávu, vyvenčiť sa trochu, prejsť a pokecať si a on ako stará škola, džentlmen, jej ponúkne rameno a ona je v ňom "zavesená"? Či to chlap nemôže ísť von so svojou vnučkou, dcérou, lebo vyzerá ako prasák? Nemôže ju objať, ani jej dať pusu na líce, lebo, pane bože, vyzerá to akokeby spolu spali! Ja teda svojmu dedkovi pusu na líce dám kľudne aj na verejnosti, nepokladám to za nič zvrhlé ani úchylné a či si z toho blbci vyvodia, že som jeho sexuálna partnerka mi je jedno.
Tvoja spolužiačka z výšky bola možno jedna jediná, ktorá je so starším chlapom a tie ostatné páry si si len ty domyslel.

Sejla

Ja neviem, kde sa pohybujete, ale podľa mňa preháňate, keď poviete, že celkom bežne vídate dievča pod 20 so 60 ročným dedkom. Ale pokial ide o menší vekový rozdiel, tých 10, 15 rokov, tak sa vôbec nečudujem. Ja mám 25 a muži v mojom veku sú tak 7-8 rokov pozadu. Škoda reči...

daniellka26

8 rokov nie je nejaký extra rozdiel. Ja mám tiež partnera, ktorý je o 10 rokov starší a nemyslím, že to je nejaký veľmi pozoruhodný rozdiel. No 35 a 60, tak tam už je to o inom, to si neviem ani predstaviť a možno v pár prípadoch ide o lásku, ale podľa mňa veľmi krátkodobú, možno len také očarenie. Vo väčšine prípadov je to určite láska k peniažkom alebo teda láska k bezstarostnému životu. Neverím, že 35 ročnú ženu priťahuje aj fyzicky 60 ročný chlap.

ebi77

všade tam kde sú peniaze, tam je aj láska :D :D :D
tak to býva v dnešnom povrchnom materialistickom svete

PS: samozrejme je možné úprimne sa zaľúbiť aj do staršieho muža, dokonca ja na prvý pohľad, však a prečo nie? len je to zriedkavejšie