Nikto si nespomenie na môj sviatok

Príspevok v téme: Nikto si nespomenie na môj sviatok
Znova ?

Zdravím,Ako každý sviatok ktorý mám,či narodeniny alebo meniny ( dnes ),nikto si na mňa nespomenie.Rodina vôbec,maximálne moja Mamina,aj to otcovi musím pripomenúť že voľačo ja mám,každý sviatok oslavujem sám.......Kamarátov nemám,Kamarátky taktiež.Pomerne mám s toho zlú náladu a hlavne prišla na mňa úzkosť.čo mám urobiť aby som mal čo i len troška lepšiu náladu ? nemám s kým moc písavať,nie som zas uzavretý do seba,ale neberú ma vážne,alebo nemám toľko priateľov čo ostatní.každé moje sviatky som sám...je to deprimujúce.ani len SMS...

joro

Aj ja Ti prajem všetko najlepšie. Odpovede ani mne nikto neposiela alebo máš Fb a podobne odpovede mám strašne rád koho nepoteší SMS zahreje to na duši a ten čo Ta pozná iba z Fb nieje kamarát. Skutočný kamarát keď zabudne tak sa ospravedlní.Keď hladáš niekoho na písanie jozinkor@gmail.com

Adrián86

debbie8..Od kade si ? možeme oslavovať spolu :P
žutová : ďakujem
aja02 tak isto :)
v podstate všetkým ... už je to ok
len ide o to že ani z rodiny pomerne nikto neprišiel.Ani kamarát z dectva :)

einzwei

ved ak mas FB tak si tam nastav datum narodenia a ostatnym friends to bude automaticky hlasit a budu ti posielat tie ohromne uprimne gratulacie.. ked je to uz tak dolezite pre teba:D

Flaarik

Tak na mna si celkovo nikdo nespomenie aj ked mam v oktobri meniny aj narodky v septembri tak co mam ja hovorit. Ked nemam ani kamaratov.

Žužova

Všetko len to najlepšie a najkrajšie Ti prajem ,hlavne vela pozitívnej energie do života a vela lásky :)) Nebud z toho smutný,ludia na tieto veci moc nemyslia tak to skus tak že sa začneš pripominat pred sviatkom..že ,,o dva dni meniny..a tak nenapadne hádam im to v ten den cvakne :) hlavne sa tým ale netráp ved o nič take hrozne nejde,ani na mna si nespomenú tak sa pripomínam aspon tak zo srandy že ,,zajtra mam meniny čo mi kupiš ? "