Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

zdenka asi s nim nik nemá skusenosti .... do Nitra chodia vecsinou k Zambojovi a ak Mladekovi ale ti su sukromný takže ked chxces ist na poistovnu tak to nic ... no tak v prvo,m rade si zacni vybavovať papiere ... a potom chod k nemu na konzultaciu a uvidis ci sa ti bude pozdavať ... ak nie ... možes hladať ineho ... napríklad aj v BA :-)najskor rieš podla mna papiere a až potom chirurga .... lebo s tym schvalením to nejde veru tak ružovo ako som si ja myslela ....

zdenka77

Dobrý večer, chcem sa opýtať, či ste mali nejaké skúsenosti s doktorom Petrom Bakošom..Lebo by som si opku chcela dať preplatiť, ale z Avelane mi napísali, že sú sukromníci a oni neberú preplatenie poistovnou..a kedže som z Nitry , neviem sa rozhodnúť ku komu ísť :( prosím pomôžte

dengra

Ahojte:)
Ja som po 7.tyzden. Jazvy su uz zahojene a len cakat kedy zblednu. Dnes som bola na kontrole a doktor je spokojny a tiez mi povedal ze este trosku klesnu, uz su prirodzenejsie, aj ked ja by som bola radsej keby sa uz nemenili a ostali pevne :)

Aj som sa ho pytala ci sa mozem chodit kupat do wellnes bazenov a povedal ze kludne mozem.
a inak si ich stale potieram olejcekom a mastickou, aspon sa rychlejsie hoja rany.
Na boku sa mi este neda spat, uz som si nejak zvykla na chrbte.

chiquititaa

carla 30
neboj tie pichnutia su normalne mna este teraz sem tam nieco zaboli hlavne ta spodna jazva na boku je sirsia a v noci zaboli ked na nej lezim...
baby !! ja som si mala tiez dat asi zmensit na B...nemam velke prsia take akurat som vysoka 173 cm a mam C...ale bojim sa ze zase klesnu vahou...ale teraz mam dietu kilecko uz je dole...tak mam svoju metodu odsranovania prsnych zliaz teda aspon tych tukov tam :-D

pipko 41
kludne sa aj okup to sa nic nestane ja v noci uz spavam bez podprsenky niekedy...

pipko41

Ahojte kočeny :)

ďakujem za reakcie. Ja som bola vcera na dalsej kontrole a momentalne som 6. tyzden po operacii.

Doktor mi povedal ze este ju mam pre istotu nosit 2 tyzdne tu podprdu kvoli tomu pravemu co sa trosku horsie hojii ale uz je na tom dobre :)

Ja mam iba sem tam nejake to pichnutie ale nie v okoli bradavky ale tak na boku prsnika. ale fakt len velmi malo a zriedka.

Mna tie jazvy vobec nesvrbia.

A este sa chcem spytat ze ked sa idete ospršiť tak ze ci dlho stojite bez podprdy v tej sprche. Lebo ja mam este stale taku boju ze sa nieco stane :)

carla30

Dievcata, este sa chcem opytat.. cca 2.den mam take neprijemne pichanie v jednom prsniku, v okoli bradavky.. neviem ci to prejde, alebo co sa deje.. nie je to bolestive, iba neprijemne.. nemavate nieco podobne?

carla30

pipko 41

Ja tiez nemam tu speci podprsenku, pouzivam svoju bavlnenu, kostica ma netlaci.. a spavam na boku uz cca tyzden, som 3.tyzden po operacii.. nemam s tym problem, pre mna bol problem spavat na chrbte..
Tiez som bola upozornena, ze po cca 6.tyzdnoch prsia trosku klesnu a nebudu take pevne ako na zaciatku po operacii.. ale hlavne je, ze ich mam o polovicu mensie :-)))))

chiquititaa

pipko 41
ahoj, ja nosim tu podprsenku stale je mi akosi pohodlnejsia asi som si na nu zvykla..a uz spavam na boku budem cca 10tyzdnov po operacii..ale mala som len modelaciu...velkost mam asi C aj ked jedna podprsenka velk. C je mi volna a druhu zas ledva narvem..tak neviem aku mam velkost ale teraz mi prsia trosku klesli :-(