Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ak hodíš maila možem ti poslať :-) čo mám od neho
Marsmeloun
A kde si našla jeho fotky? Aj ja chcem vidieť, aké ma čakajú prsíčka:D
Marsmeloun
Tak toto si ma rozosmiala s tými gulami :D :D :D ale jasné ved je to tak! Čo oni vedia o tom ako sa cítime, chlapi jedni! mať ich starosti..A mávaš aj bolesti chrbta? Lebo ja mávam denno denne, čiže mna by sa zas to dotklo, ked by ma v tomto smere nepochopili. Vidíš to, u súkromných doktoroch ma to ani nenapadlo vybavovať. Vyšlo to draho? Ale tak ja pevne verím, že ma niekto pochopí, že ako mladá baba som si toho dosť odbehala po rehabilitáciach a podobne..Mám 21 rokov, deti žiadne a zatial sú v nedohladne hihi..Ale samozrejme si uvedomujem, aké riziká ma čakajú s týmto zákrokom, kedže dosť dlho čítam aj toto forum..Ale myslím si, že ten pocit po bude na nezaplatenie a stojí mi to za to..Ked vidím všetky baby, aké sú spokojné a plné novej chute do života, tak sa neviem dočkať :) ty si ako stará? odkial si?
no uvidíme aj ked neviem ci so Zambojom daco na poistovnu vyriesis ale urcite skus :) neviem ako je to v unione .. vo všeobecke sa to nedá ... ale on robí nádherné prsiua ... hadam najkrajsie fotky aké som kedy videla ... po čechoch :D
zdenka 77 kolko mas rokov ?? mas deti ??
no v Unione to ide vraj lahsie ... :) no ja som sa s neurologom ani nesrala .... bola som u jedného ten ma odbil ... by som mu priala aby mu jedno vajce viselo po koleno a druhe aby malo 5 cm :D :D tak som sa nasrala nasla sukromnu neurologicku povedala na rovinu co chcem ... napísané zaplatené dovidenia .... práve aj preto kolko penazi som na to mala to budem ťažko niest ak to neschvália ... :-(((
Marsmeloun
Poistovnu mam UNION..Bojím sa ale nepochopenia zo strany neurologa a podobne..že ma od toho budú chcieť odradiť,zajtra sa chystám k obvodnej a skúsim sa s nou o tom porozprávať. Je mi fakt lúto, že máš takéto komplikácie a musíš tak dlho čakať. Viem si predstaviť, aké ťažké musí byť pre teba žiť s niečím, čo sa ti na sebe samej nepáči. My ženy sa radi páčime :) Moje prsia sa mi tiež nejak nepáčia a potom aj tá sebadôvera klesá a to nie je dobre. Verím, že nám obom to víde a potom sa budeme s krásnymi, novými prsíčkami smiať, koľko námahy nás to stálo:) Som zvedavá, čo sa zajtra dozviem :)Tak verím, že mi Zamboj pomôže nájsť nejaké riešenie, budem mu naozaj vdačná..
uvidíme ... som pripravená aj na najhoršie už ... že budem musieť šetriť :D ale stále verííímm že sa podarí :)
no už cakám mesiac na schválenie poiťovňou ... nikde kde som chcela is sa to nedalo ... a tak no .. furt dačo chýbalo este ... dako sa to furt skomplikovalo ... no a ide o to ... ked som bola už na sekretariáte v BB to zaniesť ukazali mi kopu papierov a že z tych to schválili velmi málo pacientkam ... kedysi sa to omnoho lahsie dalo vybaviť ... no ak o schvália mne tak len pre asymetriu .. mám velmi výraznú asymetriu :-(
elkei tak to máš super :) , že si natrafila na takých super ludí ... ja som si užila dosť vysmechu nepochopenia a ponižovania ... ale zas aj par super ludí ... čo to chápali ...